Koray Aydın’dan Şükrü Sözen’e Ziyaret

Gündem 16.03.2019 - 20:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2761+ kez okundu.
 

Koray Aydın’dan Şükrü Sözen’e Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Antalya’da CHP ve Millet İttifakı Adayı Manavgat Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen’i de seçim bürosunda ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Antalya Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın ve İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen’i Seçim İrtibat Ofisi’nde ziyaret etti. Ziyarette CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, CHP seçim komitesi ve belediye meclis üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu. Koray Aydın ve Şükrü Sözen bir süre seçimlerle ilgili olarak görüşüp, istişarelerde bulundu. Ardından bir açıklama yapan Koray Aydın, şunları söyledi. “Millet İttifakı olarak seçim bölgelerini ziyaret ediyoruz. Yapılan seçim Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Gördüğümüz kadarıyla herşey yolunda gidiyor. Çalışmalarımızdaki ana amaçlarımız belli. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler bu seçimi bir savaş olarak değerlendiriyor. Türkiye bunu hak etmiyor. Aslında onlara da yakışmıyor. Böyle bir ayrıştırıcı, bölücü davranarak bu seçimi mahalli seçim olmaktan çıkardılar. Şu anda gerçeklerin üstünü örtmek gibi bir strateji uygulanıyor. Türkiye’nin gerçekleri farklı. İnsanlar aç, işsiz, insanlar geçim derdinde. Ve bu artık içinden çıkılmaz çözülemez hale gelmiş. Seçimin temel belirleyici unsurlarını bunlardan çıkardılar. Bir yerde açlık, geçim derdi varsa, biliniz ki o insanların bu seçimde yeter artık diyerek bir irade beyanında bulunacaklarına kesin gözüyle bakıyorum. Manavgat’ta Şükrü Sözen başkanımızla farklı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Büyükşehiri de kazanacağız. Alanyayı da kazanacağız. Buna inanıyorum. Tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen ise, “Kendilerini Seçim İrtibat Ofisimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Türkiye'mizin aydınlık geleceği için görüş alışverişinde bulunduğumuz, Sayın Koray Aydın, Sayın Vekilimiz Tuba Vural Çokal, Sayın İlçe Başkanımız Hatice Avcı’ya beraber yürüttüğümüz çalışmalarımız nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Antalya’da CHP ve Millet İttifakı Adayı Manavgat Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen’i de seçim bürosunda ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Antalya Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın ve İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen’i Seçim İrtibat Ofisi’nde ziyaret etti. Ziyarette CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, CHP seçim komitesi ve belediye meclis üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu.

Koray Aydın ve Şükrü Sözen bir süre seçimlerle ilgili olarak görüşüp, istişarelerde bulundu. Ardından bir açıklama yapan Koray Aydın, şunları söyledi. “Millet İttifakı olarak seçim bölgelerini ziyaret ediyoruz. Yapılan seçim Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Gördüğümüz kadarıyla herşey yolunda gidiyor. Çalışmalarımızdaki ana amaçlarımız belli. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler bu seçimi bir savaş olarak değerlendiriyor. Türkiye bunu hak etmiyor. Aslında onlara da yakışmıyor. Böyle bir ayrıştırıcı, bölücü davranarak bu seçimi mahalli seçim olmaktan çıkardılar. Şu anda gerçeklerin üstünü örtmek gibi bir strateji uygulanıyor. Türkiye’nin gerçekleri farklı. İnsanlar aç, işsiz, insanlar geçim derdinde. Ve bu artık içinden çıkılmaz çözülemez hale gelmiş. Seçimin temel belirleyici unsurlarını bunlardan çıkardılar. Bir yerde açlık, geçim derdi varsa, biliniz ki o insanların bu seçimde yeter artık diyerek bir irade beyanında bulunacaklarına kesin gözüyle bakıyorum. Manavgat’ta Şükrü Sözen başkanımızla farklı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Büyükşehiri de kazanacağız. Alanyayı da kazanacağız. Buna inanıyorum. Tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen ise, “Kendilerini Seçim İrtibat Ofisimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Türkiye'mizin aydınlık geleceği için görüş alışverişinde bulunduğumuz, Sayın Koray Aydın, Sayın Vekilimiz Tuba Vural Çokal, Sayın İlçe Başkanımız Hatice Avcı’ya beraber yürüttüğümüz çalışmalarımız nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.