Korkuteli Belediyesi’nden Görüntü, Gösterişe Hizmet

Politika 29.05.2020 - 21:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1951+ kez okundu.
 

Korkuteli Belediyesi’nden Görüntü, Gösterişe Hizmet

Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Veli Dere Kanal Korkuteli projesi hakkında gereksiz gösteriş dedi.
Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Veli Dere, açıklamasında, “ TARIMA, ÜRETİME SU YOK...!! Korkuteli İlçemizin, Avdan,  İmecik ve Beğiş Mahallelerimize ait toplam 3,000 hektar (30, 000 Dönüm) SUSUZ OVASI verimli topraklarımız var. Ancak bölgemizde Sulu tarım yapılamadığı için çiftçilerimiz ve gençlerimiz Köyden merkezlere göç etmekte köylerimiz boş kalmaktadır. Verimli Topraklarımızda Üretim olmadığı gibi artık ertelenmeye başladı. Korkuteli’nde Yıllarca Köylülerimizin Sulama Suyu taleplerine Seçim zamanlarında SUSUZ ovasına su getireceğiz sözleri verip sözde araştırıyoruz diye köylü halkımızı oy almak için verilen sözler sadece seçim vaatlerinde kaldı. İktidarlar Seçim sonu sözlerini hep unutuyor. Tarıma ve Üretime Suyu bulamayan İktidar Korkuteli Belediyesi KANAL KORKUTELİ Projesine Suyu buldu. Neymiş? İstenirse Su bulunabiliyormuş. Ülkemiz Ekonomisi İstihdam için hayati öneme sahip TARIM ve ÜRETİM ERTELENEMEZ İstenildiğinde görüntü, gösteriş için bulunabilen Suyun Acilen SUSUZ ovamıza da sulama suyu getirilmesi ÜRETİM yapacak çiftçilerimizin desteklenmesi büyük önem arz etmektedir. Tüm Dünyanın sıkıntılı bir dönemden geçtiği ve Üretimin Öneminin daha çok arttığı bu günlerde Önceliğimiz Görüntü Gösteriş mi? Ülkemizin En Çok İhtiyacı olan ÜRETİM Mİ? SUSUZ Ovamıza Sulama suyunu getirilerek Çiftçimizin de Kaderinin de değişmesini istiyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Veli Dere Kanal Korkuteli projesi hakkında gereksiz gösteriş dedi.

Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Veli Dere, açıklamasında, “

TARIMA, ÜRETİME SU YOK...!!

Korkuteli İlçemizin, Avdan,  İmecik ve Beğiş Mahallelerimize ait toplam 3,000 hektar (30, 000 Dönüm) SUSUZ OVASI verimli topraklarımız var. Ancak bölgemizde Sulu tarım yapılamadığı için çiftçilerimiz ve gençlerimiz Köyden merkezlere göç etmekte köylerimiz boş kalmaktadır. Verimli Topraklarımızda Üretim olmadığı gibi artık ertelenmeye başladı. Korkuteli’nde Yıllarca Köylülerimizin Sulama Suyu taleplerine Seçim zamanlarında SUSUZ ovasına su getireceğiz sözleri verip sözde araştırıyoruz diye köylü halkımızı oy almak için verilen sözler sadece seçim vaatlerinde kaldı.

İktidarlar Seçim sonu sözlerini hep unutuyor.

Tarıma ve Üretime Suyu bulamayan İktidar Korkuteli Belediyesi KANAL KORKUTELİ Projesine Suyu buldu.

Neymiş? İstenirse Su bulunabiliyormuş.

Ülkemiz Ekonomisi İstihdam için hayati öneme sahip TARIM ve ÜRETİM ERTELENEMEZ İstenildiğinde görüntü, gösteriş için bulunabilen Suyun Acilen SUSUZ ovamıza da sulama suyu getirilmesi ÜRETİM yapacak çiftçilerimizin desteklenmesi büyük önem arz etmektedir. Tüm Dünyanın sıkıntılı bir dönemden geçtiği ve Üretimin Öneminin daha çok arttığı bu günlerde

Önceliğimiz

Görüntü Gösteriş mi?

Ülkemizin En Çok İhtiyacı olan ÜRETİM Mİ?

SUSUZ Ovamıza Sulama suyunu getirilerek Çiftçimizin de Kaderinin de değişmesini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.