Kreşli Miniklere Dünya Çölleşme Ve Kuraklıkla Mücadele Günü Eğitimi

17.06.2021 - 19:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1995+ kez okundu.
 

Kreşli Miniklere Dünya Çölleşme Ve Kuraklıkla Mücadele Günü Eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde minik öğrencilere eğitim verildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü  nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde minik öğrencilere eğitim verildi. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı AR-GE Proje Şube Müdürlüğü tarafından 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü kapsamında minik öğrencilere ağacın, suyun ve yeşilin önemi anlatıldı. DOĞAMIZI KORUMALIYIZ AR-GE Proje Şube Müdürü Dr. Deniz İlaslan Çürek tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde  gelecek nesilleri bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla eğitim verildi. Çölleşme ve kuraklığın günümüzde yaşamı tehdit eden en önemli unsurların başında geldiğini ifade eden AR-GE Proje Şube Müdürü Dr. Deniz İlaslan Çürek, “Ağaçları ve ormanları sevmeliyiz onları korumalıyız. Yağışların azalması sıcaklıkların artması gibi etkiler iklim değişikliğine sebep oluyor. Bunun için ağaçlandırma, erozyonun önlenmesi ve toprakta suyun tutulmasını arttıracak önlemlerin uygulanması, çölleşmeyi azaltacaktır. Doğayı korumak her insanın görevidir ve toplumsal bir gerekliliktir” diye konuştu. Ağaçların ve doğanın önemini anlatmak için düzenlenen etkinlikte Kreş ve Gündüz Bakımevin ’in bahçesine zeytin, defne ve keçiboynuzu dikildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde minik öğrencilere eğitim verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü  nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde minik öğrencilere eğitim verildi.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı AR-GE Proje Şube Müdürlüğü tarafından 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü kapsamında minik öğrencilere ağacın, suyun ve yeşilin önemi anlatıldı.

DOĞAMIZI KORUMALIYIZ

AR-GE Proje Şube Müdürü Dr. Deniz İlaslan Çürek tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde  gelecek nesilleri bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla eğitim verildi.

Çölleşme ve kuraklığın günümüzde yaşamı tehdit eden en önemli unsurların başında geldiğini ifade eden AR-GE Proje Şube Müdürü Dr. Deniz İlaslan Çürek, “Ağaçları ve ormanları sevmeliyiz onları korumalıyız. Yağışların azalması sıcaklıkların artması gibi etkiler iklim değişikliğine sebep oluyor. Bunun için ağaçlandırma, erozyonun önlenmesi ve toprakta suyun tutulmasını arttıracak önlemlerin uygulanması, çölleşmeyi azaltacaktır. Doğayı korumak her insanın görevidir ve toplumsal bir gerekliliktir” diye konuştu.

Ağaçların ve doğanın önemini anlatmak için düzenlenen etkinlikte Kreş ve Gündüz Bakımevin ’in bahçesine zeytin, defne ve keçiboynuzu dikildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.