Kumköy’de Plaj Temizliği Yapıldı

Belediyeler 14.08.2021 - 18:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1565+ kez okundu.
 

Kumköy’de Plaj Temizliği Yapıldı

Avrupa Çevre Ajansı girişimi olan MLW (Marine Litter Watch) deniz çöpü izleme ve deniz çöpü sorunuyla mücadele etmek amacıyla Aksu Belediyesi, TÜRÇEV ve KUYAB yetkililerinin katılımı ile belirli aralıklarla
Avrupa Çevre Ajansı girişimi olan MLW (Marine Litter Watch) deniz çöpü izleme ve deniz çöpü sorunuyla mücadele etmek amacıyla Aksu Belediyesi, TÜRÇEV ve KUYAB yetkililerinin katılımı ile belirli aralıklarla gerçekleştirilen sahil temizleme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. MLW etkinlik uygulama kriterleri dikkate alınarak, belirlenen 100 metre kıyı uzunluğundaki alanda plaj temizliği çalışması yapıldı. Tüm alanın taranmasıyla toplanan atıklar, türlerine göre ayrılıştırılıp kayıt altına alındı.  Belirlenen alanın izlenebilmesi ve veri devamlılığının sağlanabilmesi için uygulama alanı koordinatları kayıt altına alındı. Sahilde; maske atıkları, sigara izmaritleri, pet şişeler, içki şişeleri gibi pek çok çöp toplandı.
Avrupa Çevre Ajansı girişimi olan MLW (Marine Litter Watch) deniz çöpü izleme ve deniz çöpü sorunuyla mücadele etmek amacıyla Aksu Belediyesi, TÜRÇEV ve KUYAB yetkililerinin katılımı ile belirli aralıklarla

Avrupa Çevre Ajansı girişimi olan MLW (Marine Litter Watch) deniz çöpü izleme ve deniz çöpü sorunuyla mücadele etmek amacıyla Aksu Belediyesi, TÜRÇEV ve KUYAB yetkililerinin katılımı ile belirli aralıklarla gerçekleştirilen sahil temizleme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

MLW etkinlik uygulama kriterleri dikkate alınarak, belirlenen 100 metre kıyı uzunluğundaki alanda plaj temizliği çalışması yapıldı. Tüm alanın taranmasıyla toplanan atıklar, türlerine göre ayrılıştırılıp kayıt altına alındı.  Belirlenen alanın izlenebilmesi ve veri devamlılığının sağlanabilmesi için uygulama alanı koordinatları kayıt altına alındı.

Sahilde; maske atıkları, sigara izmaritleri, pet şişeler, içki şişeleri gibi pek çok çöp toplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.