Kumluca’da Başpehlivan Ali Gürbüz Oldu

Spor 29.04.2019 - 21:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2778+ kez okundu.
 

Kumluca’da Başpehlivan Ali Gürbüz Oldu

Antalya’nın Kumluca İlçesinde Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerini Serik Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz kazandı.
Kumluca Karatepe Stadı’nda yapılan güreşlere 68’i başpehlivan olmak üzere, Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 1100 güreşçi katıldı. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından geçen yıl boylarında birinci olan pehlivanların bir üst boya çıkma hakkı da verilen güreşleri çok sayıda güreş sever izledi. BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ Güreşlerin yarı final müsabakalarında Ali Gürbüz - İsmail Koç ile Orhan Okulu - Nedim Güler ile eşleşti. Kıran kırana geçen güreşler sonucu Ali Gürbüz ve Nedim Güler finale çıktı. Her iki başpehlivanın da büyük bir mücadele ortaya koyduğu müsabakada rakibini yenen Ali Gürbüz, Kumluca Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı oldu. Başpehlivanlık güreşlerinde ikinci Nedim Güler olurken, Orhan Okulu ve İsmail Koç ise üçüncülüğü paylaştı. Ayrıca Serik Belediyesi adına güreşen Aziz Körk de deste orta boyda ikinci oldu. GÜRBÜZ; “İNŞALLAH KIRKPINAR’DA HAYAL ETTİĞİM KEMERE BU YIL KAVUŞACAĞIM” Başpehlivanlığı kazanan Ali Gürbüz yaptığı açıklamada “İnşallah bu formumu Kırkpınar’a kadar daha da üstüne koyarak devam ettirmek istiyorum. O çok özlediğim, hayal ettiğim kemere inşallah bu sene kavuşacağım. Bu konuda bana inanan ve desteğini esirgemeyen tüm herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Antalya’nın Kumluca İlçesinde Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerini Serik Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz kazandı.

Kumluca Karatepe Stadı’nda yapılan güreşlere 68’i başpehlivan olmak üzere, Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 1100 güreşçi katıldı. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından geçen yıl boylarında birinci olan pehlivanların bir üst boya çıkma hakkı da verilen güreşleri çok sayıda güreş sever izledi.

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ

Güreşlerin yarı final müsabakalarında Ali Gürbüz - İsmail Koç ile Orhan Okulu - Nedim Güler ile eşleşti. Kıran kırana geçen güreşler sonucu Ali Gürbüz ve Nedim Güler finale çıktı. Her iki başpehlivanın da büyük bir mücadele ortaya koyduğu müsabakada rakibini yenen Ali Gürbüz, Kumluca Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı oldu. Başpehlivanlık güreşlerinde ikinci Nedim Güler olurken, Orhan Okulu ve İsmail Koç ise üçüncülüğü paylaştı.

Ayrıca Serik Belediyesi adına güreşen Aziz Körk de deste orta boyda ikinci oldu.

GÜRBÜZ; “İNŞALLAH KIRKPINAR’DA HAYAL ETTİĞİM KEMERE BU YIL KAVUŞACAĞIM”

Başpehlivanlığı kazanan Ali Gürbüz yaptığı açıklamada “İnşallah bu formumu Kırkpınar’a kadar daha da üstüne koyarak devam ettirmek istiyorum. O çok özlediğim, hayal ettiğim kemere inşallah bu sene kavuşacağım. Bu konuda bana inanan ve desteğini esirgemeyen tüm herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.