Kumluca Halkının Bizlere Gösterdiği İlgiye Layık Olacağız

Politika 01.01.2019 - 15:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1516+ kez okundu.
 

Kumluca Halkının Bizlere Gösterdiği İlgiye Layık Olacağız

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kumluca'da düzenlenen 13. Geleneksel Deve Güreşleri’ne Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Aydın Özer, Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak ve Cavit Arı ile birlikte katıldı. Güreşlerden önce Kumluca İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP heyeti esnaf ziyareti yaparak halkın sorunlarını dinledi. Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarına vurgu yapan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Öncelikli olarak Kumluca halkının, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Muhittin Böcek’e ve bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kumluca halkının bizlere ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Muhittin Böcek’e gösterdiği ilgiyi, bütün örgütlerimizle birlikte seçimlerde en üst noktaya taşıyacağız. Kumluca’da ve Antalya’nın bütün ilçelerinde, ittifak yaptığımız İYİ Parti ile birlikte girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmamak üzere bu yola çıktık. Bu yolun sonunda, 31 Mart’ta büyük bir başarı kazanacağımızı, Antalya halkının özlem duyduğu yerel yönetim anlayışını iktidara taşıyacağımızı düşünüyorum. Yandaşları kayırma ve rant odaklı, hizmet denince sadece asfalt ve betonun anlaşıldığı bir belediyeciliği değil; halk için halkla beraber, şeffaf bir bütçe ile yönetilen, doğa ve çevre dostu, katılımcı bir belediyecilik anlayışını savunuyoruz. Doğası ve tarihi ile bir dünya cenneti olan Kumluca’mız ve bütün ilçeleriyle Antalya’mız için bu anlayışı iktidara taşımak istiyoruz. Antalya’daki CHP’li belediyelerimizin hizmetlerine baktığımızda, sosyal demokrat belediyeciliğin halkla nasıl bütünleştiğini, halkta nasıl bir karşılık bulduğunu görürüz. ” sözlerine yer verdi.

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kumluca'da düzenlenen 13. Geleneksel Deve Güreşleri’ne Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekili Aydın Özer, Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak ve Cavit Arı ile birlikte katıldı. Güreşlerden önce Kumluca İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP heyeti esnaf ziyareti yaparak halkın sorunlarını dinledi.

Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarına vurgu yapan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Öncelikli olarak Kumluca halkının, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Muhittin Böcek’e ve bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kumluca halkının bizlere ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Muhittin Böcek’e gösterdiği ilgiyi, bütün örgütlerimizle birlikte seçimlerde en üst noktaya taşıyacağız. Kumluca’da ve Antalya’nın bütün ilçelerinde, ittifak yaptığımız İYİ Parti ile birlikte girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmamak üzere bu yola çıktık. Bu yolun sonunda, 31 Mart’ta büyük bir başarı kazanacağımızı, Antalya halkının özlem duyduğu yerel yönetim anlayışını iktidara taşıyacağımızı düşünüyorum. Yandaşları kayırma ve rant odaklı, hizmet denince sadece asfalt ve betonun anlaşıldığı bir belediyeciliği değil; halk için halkla beraber, şeffaf bir bütçe ile yönetilen, doğa ve çevre dostu, katılımcı bir belediyecilik anlayışını savunuyoruz. Doğası ve tarihi ile bir dünya cenneti olan Kumluca’mız ve bütün ilçeleriyle Antalya’mız için bu anlayışı iktidara taşımak istiyoruz. Antalya’daki CHP’li belediyelerimizin hizmetlerine baktığımızda, sosyal demokrat belediyeciliğin halkla nasıl bütünleştiğini, halkta nasıl bir karşılık bulduğunu görürüz. ” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.