Kumluca MYO'da Girişimcilik Semineri

Ekonomi 19.03.2019 - 15:20, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1898+ kez okundu.
 

Kumluca MYO'da Girişimcilik Semineri

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda ÜlkerNET Proje Yürütücüsü Behçet Ülker’in konuşmacı olarak katıldığı “İçindeki Girişimciyi Serbest Bırak” konulu seminer düzenlendi.
Programın açılış konuşmasını yapan Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez öğrencilere içlerindeki girişimci ruhu ön plana çıkarmak için her zaman destek olacaklarını belirterek amaçlarına ulaşmış olan girişimcilerin bulundukları noktalara güllerle bezenmiş yollardan geçerek ulaşmadıklarını ve öğrencilere hayallerini gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmamaları önerisinde bulundu. Ülkemiz koşullarında girişimci olmanın ne denli zorlu bir iş olduğunu dile getiren Behçet Ülker, girişimci olarak yaşadığı zorlukların kendisini daha da güçlendirdiğini belirtti. Ülker, “Girişimcilik yolunda aklınıza gelen ilk fikir olumlu sonuçlanmayabilir ama bu sizleri asla yıldırmamalı ve yolunuzdan geri çevirmemelidir. Mutlaka fikrinizin üzerine yoğunlaşıp, onu bir üst basamağa taşıyacak yolu bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız." dedi. Seminer sonunda Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez tarafından Behçet Ülker’e teşekkür belgesi takdim edildi.
Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda ÜlkerNET Proje Yürütücüsü Behçet Ülker’in konuşmacı olarak katıldığı “İçindeki Girişimciyi Serbest Bırak” konulu seminer düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez öğrencilere içlerindeki girişimci ruhu ön plana çıkarmak için her zaman destek olacaklarını belirterek amaçlarına ulaşmış olan girişimcilerin bulundukları noktalara güllerle bezenmiş yollardan geçerek ulaşmadıklarını ve öğrencilere hayallerini gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmamaları önerisinde bulundu.

Ülkemiz koşullarında girişimci olmanın ne denli zorlu bir iş olduğunu dile getiren Behçet Ülker, girişimci olarak yaşadığı zorlukların kendisini daha da güçlendirdiğini belirtti. Ülker, “Girişimcilik yolunda aklınıza gelen ilk fikir olumlu sonuçlanmayabilir ama bu sizleri asla yıldırmamalı ve yolunuzdan geri çevirmemelidir. Mutlaka fikrinizin üzerine yoğunlaşıp, onu bir üst basamağa taşıyacak yolu bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız." dedi.

Seminer sonunda Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez tarafından Behçet Ülker’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.