Kurbanlıklar 3 Ağustos’ta Geliyor

Belediyeler 01.08.2019 - 22:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2255+ kez okundu.
 

Kurbanlıklar 3 Ağustos’ta Geliyor

Yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanları için kura çekimini gerçekleştirdi. Kurbanlıklar, 3 Ağustos’tan itibaren iki satış noktasına getirilecek
Muratpaşa Belediyesi, 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamlıyor. Muratpaşa’da bu Kurban Bayramı için 2 noktada satış yeri ve 6 mahallede ise kurban kesim alanı oluşturuldu. Kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Gazi Bulvarı üzeri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısı ve Ermenek Mahallesi Aycan-1 Sokak’ta düzenleme çalışmaları tamamlandı. Bu iki alanda kurbanlık satışı yapacak celepler, satış yerleri için kuralarını çekti. Kurbanlıklar, 3 Ağustos Cumartesi gününden itibaren ATSO karşısı ve Ermenek Mahallesi’ndeki satış alanlarına getirilebilecek. Kurbanlarını kendileri kesecek veya kestirecek vatandaşlar için Konuksever, Cumhuriyet, Yeşilbahçe, Bayındır Mahalleleri kapalı pazar yerlerinde de hazırlıklar tamamlandı. ATSO karşısı ve Ermenek Mahallesi’ndeki satış noktalarında ücretsiz kesim hizmeti verecek kasapların eğitimi de tamamlandı. Ücretsiz kesim için müracaat Kurban Bayramı hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kurbanlıklarını, ATSO karşısı veya Ermenek Mahallemizde ücretsiz olarak kestirmek isteyen komşularımız, Turunç Masa’ya bizzat ya da 444 80 07 numaralı çağrı merkezi üzerinden müracaat ederek sıra numarası alabilir” dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanları için kura çekimini gerçekleştirdi. Kurbanlıklar, 3 Ağustos’tan itibaren iki satış noktasına getirilecek

Muratpaşa Belediyesi, 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamlıyor. Muratpaşa’da bu Kurban Bayramı için 2 noktada satış yeri ve 6 mahallede ise kurban kesim alanı oluşturuldu.

Kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Gazi Bulvarı üzeri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısı ve Ermenek Mahallesi Aycan-1 Sokak’ta düzenleme çalışmaları tamamlandı. Bu iki alanda kurbanlık satışı yapacak celepler, satış yerleri için kuralarını çekti. Kurbanlıklar, 3 Ağustos Cumartesi gününden itibaren ATSO karşısı ve Ermenek Mahallesi’ndeki satış alanlarına getirilebilecek.

Kurbanlarını kendileri kesecek veya kestirecek vatandaşlar için Konuksever, Cumhuriyet, Yeşilbahçe, Bayındır Mahalleleri kapalı pazar yerlerinde de hazırlıklar tamamlandı. ATSO karşısı ve Ermenek Mahallesi’ndeki satış noktalarında ücretsiz kesim hizmeti verecek kasapların eğitimi de tamamlandı.

Ücretsiz kesim için müracaat

Kurban Bayramı hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kurbanlıklarını, ATSO karşısı veya Ermenek Mahallemizde ücretsiz olarak kestirmek isteyen komşularımız, Turunç Masa’ya bizzat ya da 444 80 07 numaralı çağrı merkezi üzerinden müracaat ederek sıra numarası alabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.