Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Maske Dağıttı

Asayiş 28.08.2020 - 22:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2238+ kez okundu.
 

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Maske Dağıttı

Antalya için sosyal projeleri gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği bir ilke daha imza attı.
Antalya için  sosyal projeleri gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği bir ilke daha imza attı. Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Muratpaşa  Kalekapısında yönetimiyle sabah erken saatlerinde başlayıp  akşam saatlerine kadar 5000 adet maskeyi halka dağıttı Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Dernek Başkanı Bülent Kantarcılar “Derneğimiz bu tarz sosyal projelerin daima öncüsü olmuştur. Biz halkımızın sağlığına önem veriyoruz. Pandemi sürecinin  en önemli öğesi ve çok ihtiyaç olan maskeyi dağıtmayı uygun gördük . Ben ve yönetimim 5000 adet maskeyi vatandaşlarımıza ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maske takmanın önemine işaret ettiğimizi düşünüyoruz. Maske hayat kurtarır” dedi.
Antalya için sosyal projeleri gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği bir ilke daha imza attı.

Antalya için  sosyal projeleri gündeme getiren ve ürettikleri akılcı fikirlerle dikkat çeken Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği bir ilke daha imza attı.

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Muratpaşa  Kalekapısında yönetimiyle sabah erken saatlerinde başlayıp  akşam saatlerine kadar 5000 adet maskeyi halka dağıttı

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Dernek Başkanı Bülent Kantarcılar “Derneğimiz bu tarz sosyal projelerin daima öncüsü olmuştur. Biz halkımızın sağlığına önem veriyoruz. Pandemi sürecinin  en önemli öğesi ve çok ihtiyaç olan maskeyi dağıtmayı uygun gördük . Ben ve yönetimim 5000 adet maskeyi vatandaşlarımıza ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maske takmanın önemine işaret ettiğimizi düşünüyoruz. Maske hayat kurtarır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.