Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneğinden LÖSEV’e Anlamlı Destek

Asayiş 24.11.2020 - 19:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1714+ kez okundu.
 

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneğinden LÖSEV’e Anlamlı Destek

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği LÖSEV’i yönetimiyle ziyaret etti
Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar ve üyeleri birlikte her ay yapılan gönüllülük çerçevesinde yeni bir sosyal yardımlaşmaya imza attı. En büyük fedakarlığı Şefika Önder Koyun, dernek yönetim kurulu ve üyelerin katkılarıyla gerçekleşen buluşmada duygu seli yaşandı. 23/Kasım pazartesi saat 13:30 da Lösev Sağlık Ve Eğitim Vakfını ziyarette bulundular. Başkan Ömer Ülker’in de bulunduğu buluşmada, Maddi ve çok sayıda çocuk bezi ile gerçekleştirilen ziyarete kırk kişi katılımda bulundu. Başkan Bülent Kantarcılar ile eski Antalya milletvekili Tuncay Ercenk zarf içinde yardımı gerçekleştirirken Lösev Genel koordine başkanı Füsun Emecan Özcan ve Tuncay Ercenk günün önemini belirten konuşmalar yaptılar. Daha sonra tanıtım ve video izleme sonrası üyeler alış veriş yaparak katkıda bulundular
Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği LÖSEV’i yönetimiyle ziyaret etti

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar ve üyeleri birlikte her ay yapılan gönüllülük çerçevesinde yeni bir sosyal yardımlaşmaya imza attı. En büyük fedakarlığı Şefika Önder Koyun, dernek yönetim kurulu ve üyelerin katkılarıyla gerçekleşen buluşmada duygu seli yaşandı.

23/Kasım pazartesi saat 13:30 da Lösev Sağlık Ve Eğitim Vakfını ziyarette bulundular. Başkan Ömer Ülker’in de bulunduğu buluşmada, Maddi ve çok sayıda çocuk bezi ile gerçekleştirilen ziyarete kırk kişi katılımda bulundu.

Başkan Bülent Kantarcılar ile eski Antalya milletvekili Tuncay Ercenk zarf içinde yardımı gerçekleştirirken Lösev Genel koordine başkanı Füsun Emecan Özcan ve Tuncay Ercenk günün önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Daha sonra tanıtım ve video izleme sonrası üyeler alış veriş yaparak katkıda bulundular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.