Kütükçü’ye Deniz Manzaralı Pazar

Gündem 25.04.2021 - 20:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2225+ kez okundu.
 

Kütükçü’ye Deniz Manzaralı Pazar

Kepez Belediyesi, şehrin seyir terası Masa Dağı eteklerinde bulunan Göçerler Mahallesi’ne, deniz manzaralı sabit semt pazarı inşa etti.
Kepez Belediyesi, şehrin seyir terası Masa Dağı eteklerinde bulunan Göçerler Mahallesi’ne, deniz manzaralı sabit semt pazarı inşa etti. Kepez Belediyesi, bu yılın yatırım programına aldığı dokuz semt pazarından bir tanesi de Kütükçü Mahallesi’ne kazandırdı. Mülkiyet ve imara yönelik çalışmalar neticesinde gecekonduların yerine konforlu konutların yapıldığı Göçerler Mahallesi’nin, modern imajına yakışmayan sokak pazarı, artık plana uygun yerinde kurulacak. Kepez Belediyesi, imar planı revizyonuyla mahallenin doğusunda askeri alanın sınırında 3 bin 810 metrekare büyüklüğünde pazar alanı oluşturdu. Bu alana da semt pazarı inşa edildi. Fen İşleri Müdürlüğü, pazarın zeminine ve bağlantı yollarına 2 bin ton sıcak asfalt döktü. Kütükçü semt pazarına, önümüzdeki günlerde zabıta ofisi, mescit, çay ocağı ve tuvalet üniteleri de yapılacak. Kütükçü Mahallesi’nde, Salı günleri sokak aralarında kurulan semt pazarı, Pazar Yerleri Yönetmeliği kapsamında kaldırılarak, alınacak olan meclis kararıyla uygulama imar planı paftasındaki sabit alanına taşınacak. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, pazarın yaz aylarında hizmete açılacağını ifade ettiler. Tütüncü, Kütükçü pazarını inceledi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Kütükçü Mahallesi’nin yeni pazar alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Bürokratlarından park yapımıyla ilgili bilgi alan Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında önceki yıllarda mahalle sakinlerinin mülkiyet sorunlarının çözümünü ve imar revizyonuyla kat artışının yapılmasını talep ettiğini anımsattı. Başkan Tütüncü, “Çok şükür, uzunca yılların gayretleri neticesinde 2/B olarak bilinen orman vasfını kaybetmiş Hazine arazileri üzerindeki taşınmazların tapu problemlerini çözdük. İmar revizyonuyla kat artışını yaptık. Her türlü çalışmayı bu bölgeye yapmak suretiyle Kütükçü’yü bambaşka bir gelişmişlik seviyesine taşıdık.” ifadesini kullandı. Zaman içerisinde pazarın üzeri kapatılacak  Mahalle sakinlerinin, sabit semt pazarı talebini de karşıladıklarını aktaran Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Kütükçü Mahallemiz, coğrafi konumundan dolayı önemli ve nitelikli bir yer. Bu pazar yerinden baktığımda denizi görüyorum. Kütükçü semt pazarı, aynı zamanda deniz manzaralı bir pazar yeri de. Antalya'da, deniz manzaralı kaç tane pazar yeri var? Kütükçü, konumu itibariyle çok önemli bir yerde duruyor. Önemli bir potansiyeli barındırıyor. Önemli olan o potansiyelin ortaya koyduğu değerle birlikte bambaşka bir gelişmişlik seviyesine şehri taşıyabilmekti. Kütükçü’de de bunu yaptık. Mahallenin pazar yeri hayırlı olsun. Kütükçü Mahallesi’ni, sokak pazarından kurtarıp, düzenli bir pazar alanına kavuşturduk. Zaman içerisinde pazarın üzerini de kapatacağız.” Kütükçü Mahalle Muhtarı Mehmet Keser de, belediyenin mahallesinde yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Hakan Tütüncü’ye sabit semt pazarı taleplerini karşılamasından dolayı teşekkür etti.   
Kepez Belediyesi, şehrin seyir terası Masa Dağı eteklerinde bulunan Göçerler Mahallesi’ne, deniz manzaralı sabit semt pazarı inşa etti.

Kepez Belediyesi, şehrin seyir terası Masa Dağı eteklerinde bulunan Göçerler Mahallesi’ne, deniz manzaralı sabit semt pazarı inşa etti.

Kepez Belediyesi, bu yılın yatırım programına aldığı dokuz semt pazarından bir tanesi de Kütükçü Mahallesi’ne kazandırdı.
Mülkiyet ve imara yönelik çalışmalar neticesinde gecekonduların yerine konforlu konutların yapıldığı Göçerler Mahallesi’nin, modern imajına yakışmayan sokak pazarı, artık plana uygun yerinde kurulacak.
Kepez Belediyesi, imar planı revizyonuyla mahallenin doğusunda askeri alanın sınırında 3 bin 810 metrekare büyüklüğünde pazar alanı oluşturdu. Bu alana da semt pazarı inşa edildi. Fen İşleri Müdürlüğü, pazarın zeminine ve bağlantı yollarına 2 bin ton sıcak asfalt döktü. Kütükçü semt pazarına, önümüzdeki günlerde zabıta ofisi, mescit, çay ocağı ve tuvalet üniteleri de yapılacak.
Kütükçü Mahallesi’nde, Salı günleri sokak aralarında kurulan semt pazarı, Pazar Yerleri Yönetmeliği kapsamında kaldırılarak, alınacak olan meclis kararıyla uygulama imar planı paftasındaki sabit alanına taşınacak.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, pazarın yaz aylarında hizmete açılacağını ifade ettiler.

Tütüncü, Kütükçü pazarını inceledi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Kütükçü Mahallesi’nin yeni pazar alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Bürokratlarından park yapımıyla ilgili bilgi alan Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında önceki yıllarda mahalle sakinlerinin mülkiyet sorunlarının çözümünü ve imar revizyonuyla kat artışının yapılmasını talep ettiğini anımsattı.
Başkan Tütüncü, “Çok şükür, uzunca yılların gayretleri neticesinde 2/B olarak bilinen orman vasfını kaybetmiş Hazine arazileri üzerindeki taşınmazların tapu problemlerini çözdük. İmar revizyonuyla kat artışını yaptık. Her türlü çalışmayı bu bölgeye yapmak suretiyle Kütükçü’yü bambaşka bir gelişmişlik seviyesine taşıdık.” ifadesini kullandı.

Zaman içerisinde pazarın üzeri kapatılacak
 Mahalle sakinlerinin, sabit semt pazarı talebini de karşıladıklarını aktaran Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Kütükçü Mahallemiz, coğrafi konumundan dolayı önemli ve nitelikli bir yer. Bu pazar yerinden baktığımda denizi görüyorum. Kütükçü semt pazarı, aynı zamanda deniz manzaralı bir pazar yeri de. Antalya'da, deniz manzaralı kaç tane pazar yeri var? Kütükçü, konumu itibariyle çok önemli bir yerde duruyor. Önemli bir potansiyeli barındırıyor. Önemli olan o potansiyelin ortaya koyduğu değerle birlikte bambaşka bir gelişmişlik seviyesine şehri taşıyabilmekti. Kütükçü’de de bunu yaptık. Mahallenin pazar yeri hayırlı olsun. Kütükçü Mahallesi’ni, sokak pazarından kurtarıp, düzenli bir pazar alanına kavuşturduk. Zaman içerisinde pazarın üzerini de kapatacağız.”
Kütükçü Mahalle Muhtarı Mehmet Keser de, belediyenin mahallesinde yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Hakan Tütüncü’ye sabit semt pazarı taleplerini karşılamasından dolayı teşekkür etti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.