Lara World Hotel Türk Gecesiyle Sezonu Açtı

Magazin 17.06.2021 - 20:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2140+ kez okundu.
 

Lara World Hotel Türk Gecesiyle Sezonu Açtı

Lara World Hotel Türk Gecesiyle misafirlerine güzel bir gece geçirtti.
Antalya’nın en gözde yerlerinden Lara’da olan Lara World Hotel, yeni hayat düzenine uygun tatil anlayışını misafirlerine sunuyor. Covid-19 nedeniyle ülkede yaşanan zor günlerin ardından Lara World Hotel kaliteli hizmeti ve konforu ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Pandemi sonrasında alınan tedbirler kapsamında güler yüzlü kaliteli personellerle sağlığa uygun hizmet vermeye devam ediyor. Lara World Hotel misafirlerine kaliteli hizmetin yanı sıra güzel etkinliklerle tatillerinin iyi geçmesini hedefliyor. Lara World Hotel sezona Türk Gecesiyle merhaba dedi. 16 Haziran akşamı hazırlanan etkinlikte Türk mutfağının özel yemeklerine yer verdi. Geceye Mehter Ekibi ve Dans grubunun yöresel gösteriyle misafirlere güzel bir gece sağlandı. Bu güzel gecede otel misafirlerinin yanı sıra İrfan Akyüz’ün misafirliğinde Kütahya İlinde Yetişenler Derneği Antalya Başkanı Mehmet Acar ve yönetimi de birlikte olup gönüllerince hem sohbet edip hem de eğlendiler. Lara World Hotel yöneticileri “bu tarz etkinliklere devam edeceğiz. İnşallah güzel bir sezon olur. Misafirlerimiz için hazırız, kendilerini bekliyoruz” dediler.
Lara World Hotel Türk Gecesiyle misafirlerine güzel bir gece geçirtti.

Antalya’nın en gözde yerlerinden Lara’da olan Lara World Hotel, yeni hayat düzenine uygun tatil anlayışını misafirlerine sunuyor. Covid-19 nedeniyle ülkede yaşanan zor günlerin ardından Lara World Hotel kaliteli hizmeti ve konforu ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Pandemi sonrasında alınan tedbirler kapsamında güler yüzlü kaliteli personellerle sağlığa uygun hizmet vermeye devam ediyor.

Lara World Hotel misafirlerine kaliteli hizmetin yanı sıra güzel etkinliklerle tatillerinin iyi geçmesini hedefliyor. Lara World Hotel sezona Türk Gecesiyle merhaba dedi.

16 Haziran akşamı hazırlanan etkinlikte Türk mutfağının özel yemeklerine yer verdi. Geceye Mehter Ekibi ve Dans grubunun yöresel gösteriyle misafirlere güzel bir gece sağlandı.

Bu güzel gecede otel misafirlerinin yanı sıra İrfan Akyüz’ün misafirliğinde Kütahya İlinde Yetişenler Derneği Antalya Başkanı Mehmet Acar ve yönetimi de birlikte olup gönüllerince hem sohbet edip hem de eğlendiler.

Lara World Hotel yöneticileri “bu tarz etkinliklere devam edeceğiz. İnşallah güzel bir sezon olur. Misafirlerimiz için hazırız, kendilerini bekliyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.