Letonya Büyükelçisi’nden Karaloğlu’na Ziyaret

Asayiş 13.06.2019 - 21:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2197+ kez okundu.
 

Letonya Büyükelçisi’nden Karaloğlu’na Ziyaret

Vali Münir Karaloğlu Letonya Ankara Büyükelçisi Peteris Elferts’i makamında kabul etti. 2019 yılının ilk 5 ayında Letonyalı turist sayısında geçen seneye göre 50.2’lik artış olduğuna dikkat çeken Vali Karaloğlu Letonyalıların Antalya’yı sevdiğini ifade etti. Vali Münir Karaloğlu bir dizi ziyaret için Antalya’da bulunan Letonya Ankara Büyükelçisi Peteris Elferts’in yaptığı ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Letonyalı Turist Sayısında 50’lik Artış 2019 yılının Antalya turizmi için rekorlarla başladığını belirten Vali Karaloğlu “Antalya turizmde her sene yeni rekorlara koşuyor. Pazarımız ve turizm gelirlerimiz her sene daha da artıyor. Bu senenin ilk beş ayının rakamlarına baktığımızda mutlu olmamak elde değil. Letonyalı turistlerin sayısındaki artış da bizi mutlu ediyor” dedi. 2019 yılında Antalya’ya gelen Letonyalı Turist sayısında da geçen seneye göre 50.2’lik bir artış olduğuna değinen Vali Karaloğlu “Bu rakamların artacağına inanıyorum. Letonyalıların Antalya’yı tercih etmesinde Büyükelçi’nin de katkıları büyük. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı. Letonya Büyükelçi Elferts Vali Münir Karaloğlu’’na Letonya’nın tarihi ve kültürel değerlerini anlatan iki kitap hediye etti.

Vali Münir Karaloğlu Letonya Ankara Büyükelçisi Peteris Elferts’i makamında kabul etti. 2019 yılının ilk 5 ayında Letonyalı turist sayısında geçen seneye göre 50.2’lik artış olduğuna dikkat çeken Vali Karaloğlu Letonyalıların Antalya’yı sevdiğini ifade etti.
Vali Münir Karaloğlu bir dizi ziyaret için Antalya’da bulunan Letonya Ankara Büyükelçisi Peteris Elferts’in yaptığı ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.

Letonyalı Turist Sayısında 50’lik Artış

2019 yılının Antalya turizmi için rekorlarla başladığını belirten Vali Karaloğlu “Antalya turizmde her sene yeni rekorlara koşuyor. Pazarımız ve turizm gelirlerimiz her sene daha da artıyor. Bu senenin ilk beş ayının rakamlarına baktığımızda mutlu olmamak elde değil. Letonyalı turistlerin sayısındaki artış da bizi mutlu ediyor” dedi.

2019 yılında Antalya’ya gelen Letonyalı Turist sayısında da geçen seneye göre 50.2’lik bir artış olduğuna değinen Vali Karaloğlu “Bu rakamların artacağına inanıyorum. Letonyalıların Antalya’yı tercih etmesinde Büyükelçi’nin de katkıları büyük. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Letonya Büyükelçi Elferts Vali Münir Karaloğlu’’na Letonya’nın tarihi ve kültürel değerlerini anlatan iki kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.