Levent Yılmaz’dan 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Mesajı

03.05.2020 - 17:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2235+ kez okundu.
 

Levent Yılmaz’dan 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Mesajı

Çanakkale Dernek Başkanı Levent 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Mesajı Yayınladı
Çanakkale Dernek Başkan’ı Yılmaz mesajında “Basın; demokratik hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Tarafsız ve objektif bir biçimde haber ve bilgi akışı sağlayarak toplumu aydınlatma ve doğru bilgilendirme görevi yapmaktadır. Özgür bir medya; etik değerlerin ve dürüstlüğün temel misyon haline geldiği bir yayıncılık anlayışı ile mümkündür. İyi toplumun bilgi edinme hakkı için mücadele eden basının önünün açılması için ekonomik özgürlüğün kazanılmasında son derece önemlidir. Demokrasinin, çok sesliliğin ve özgürlüklerin gelişmesinde değerli bir işlevi olan basın emekçilerimize, bu günlerde her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Biliyoruz ki! Kamuoyunun ve toplumun hızlı, tarafsız ve doğru haber alma hakkını temin etmek, demokrasinin en belirgin özelliklerinden biridir. Basın emekçilerimizin, COVID-19 salgınında da gece gündüz demeden kamuoyunu bilinçlendirmek ve her konuda haber akışını sağlamaya gayret ettiklerine şahit olmaktayız. Onların bu özverili mücadelesi takdire şayandır. Çok zorlu şartlarda kamuoyuna haber ve bilgi vermek adına  büyük bir özveriyle görevlerini sürdüren tüm basın emekçilerimizin ‘Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlarım” dedi.
Çanakkale Dernek Başkanı Levent 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Mesajı Yayınladı

Çanakkale Dernek Başkan’ı Yılmaz mesajında “Basın; demokratik hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Tarafsız ve objektif bir biçimde haber ve bilgi akışı sağlayarak toplumu aydınlatma ve doğru bilgilendirme görevi yapmaktadır.

Özgür bir medya; etik değerlerin ve dürüstlüğün temel misyon haline geldiği bir yayıncılık anlayışı ile mümkündür.

İyi toplumun bilgi edinme hakkı için mücadele eden basının önünün açılması için ekonomik özgürlüğün kazanılmasında son derece önemlidir.

Demokrasinin, çok sesliliğin ve özgürlüklerin gelişmesinde değerli bir işlevi olan basın emekçilerimize, bu günlerde her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duymaktayız.

Biliyoruz ki!

Kamuoyunun ve toplumun hızlı, tarafsız ve doğru haber alma hakkını temin etmek, demokrasinin en belirgin özelliklerinden biridir.

Basın emekçilerimizin, COVID-19 salgınında da gece gündüz demeden kamuoyunu bilinçlendirmek ve her konuda haber akışını sağlamaya gayret ettiklerine şahit olmaktayız.

Onların bu özverili mücadelesi takdire şayandır.

Çok zorlu şartlarda kamuoyuna haber ve bilgi vermek adına  büyük bir özveriyle görevlerini sürdüren tüm basın emekçilerimizin ‘Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.