Leyla Liman Oruç’tan Delege Seçimlerine Tepki

Politika 19.06.2020 - 01:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2160+ kez okundu.
 

Leyla Liman Oruç’tan Delege Seçimlerine Tepki

İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Leyla Liman Oruç’tan hafta sonu yapılacak delege seçimlerine Tepki
İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Leyla Liman Oruç hafta sonu yapılacak delege seçimlerine Tepkisini Sosyal Medya Hesabından “ACİL UYARI İÇERİR!”  başlıklı paylaşımı paylaştı.   Meclis Üyesi Leyla Liman Oruç paylaşımında, “ACİL UYARI İÇERİR!   21.06.2020 Tarihinde yapılması planlanan Muratpaşa İlçe Delege seçimleri için mevcut yönetimin yaptığı çalışma akıllara zarar! Akıllarına zarar olsun ona biz karışamayız da...! Partimize ZARAR vermelerine göz yummamız mümkün değildir. Bu sebeple UYARIYORUZ! 1. Oy kullanacak çok kıymetli İYİ PARTİ üyelerimizi hiçe sayarak, onları askeri sistemle , dayatmayla 2’şer saatlik dilimlerde gelip oy kullanmaya zorlayamazsınız. 2.100 m2’lik bir apartman dairesine 100’lerce insanı toplayamazsınız. Siz bu yanlışı yapmak isteseniz de buna resmî kurumların, kolluk kuvvetlerinin müsaade etmeyeceğini nasıl BİLEMEZSİNİZ? Talip olduğunuz koltuğun sorumluluğu bunu bilmekten öte daha büyük sorumluluklar taşımaktadır. Şahsi işlerinizde hata yapma ve zarara uğrama lüksünüz olabilir. İYİ Parti’li olmak büyük sorumluluk gerektirdiği gibi partimize karşı hiç kimse hata yapmak lüksüne sahip değildir. Seçmenimiz bizim başımızın tacı, seçmenimizin sağlığı da her şeyden önce gelmektedir” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Leyla Liman Oruç’tan hafta sonu yapılacak delege seçimlerine Tepki

İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Leyla Liman Oruç hafta sonu yapılacak delege seçimlerine Tepkisini Sosyal Medya Hesabından “ACİL UYARI İÇERİR!”  başlıklı paylaşımı paylaştı.

 

Meclis Üyesi Leyla Liman Oruç paylaşımında, “ACİL UYARI İÇERİR!

 

21.06.2020 Tarihinde yapılması planlanan Muratpaşa İlçe Delege seçimleri için mevcut yönetimin yaptığı çalışma akıllara zarar!

Akıllarına zarar olsun ona biz karışamayız da...!

Partimize ZARAR vermelerine göz yummamız mümkün değildir.

Bu sebeple UYARIYORUZ!

1. Oy kullanacak çok kıymetli İYİ PARTİ üyelerimizi hiçe sayarak, onları askeri sistemle , dayatmayla 2’şer saatlik dilimlerde gelip oy kullanmaya zorlayamazsınız.

2.100 m2’lik bir apartman dairesine 100’lerce insanı toplayamazsınız.

Siz bu yanlışı yapmak isteseniz de buna resmî kurumların, kolluk kuvvetlerinin müsaade etmeyeceğini nasıl BİLEMEZSİNİZ?

Talip olduğunuz koltuğun sorumluluğu bunu bilmekten öte daha büyük sorumluluklar taşımaktadır.

Şahsi işlerinizde hata yapma ve zarara uğrama lüksünüz olabilir.

İYİ Parti’li olmak büyük sorumluluk gerektirdiği gibi partimize karşı hiç kimse hata yapmak lüksüne sahip değildir.

Seçmenimiz bizim başımızın tacı, seçmenimizin sağlığı da her şeyden önce gelmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.