LGS Öncesi Okullara Dezenfekte

17.06.2020 - 20:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2362+ kez okundu.
 

LGS Öncesi Okullara Dezenfekte

Döşemealtı Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi.
Döşemealtı Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ilçe sınırları içinde sınav merkezi olarak belirlenen 22 okulun ortak kullanım alanlarında dezenfekte yaparak,  çocuklar için hazırladı. Pandemi sürecinde başarılı ve etkin bir mücadele yürüten Döşemealtı Belediyesi, ortak kullanım alanları ile kamu kurumları, sağlık kuruluşları, eczaneler, berberler, kuaförler, restoranlar olmak üzere ilçedeki işyerlerinin de dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, LGS öncesi okulları da çocuklar için hazırladı. Ekipler, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi.  22 okulda yapılan çalışma ile okulların ana giriş kapıları ile ortak kullanım alanlarında bulunan banklar, çeşmeler, oturma grupları, çöp kovaları, görevli ve öğrencilerin kullanacağı giriş kapıları dezenfekte edildi.
Döşemealtı Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi.

Döşemealtı Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ilçe sınırları içinde sınav merkezi olarak belirlenen 22 okulun ortak kullanım alanlarında dezenfekte yaparak,  çocuklar için hazırladı.

Pandemi sürecinde başarılı ve etkin bir mücadele yürüten Döşemealtı Belediyesi, ortak kullanım alanları ile kamu kurumları, sağlık kuruluşları, eczaneler, berberler, kuaförler, restoranlar olmak üzere ilçedeki işyerlerinin de dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri, LGS öncesi okulları da çocuklar için hazırladı. Ekipler, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi.  22 okulda yapılan çalışma ile okulların ana giriş kapıları ile ortak kullanım alanlarında bulunan banklar, çeşmeler, oturma grupları, çöp kovaları, görevli ve öğrencilerin kullanacağı giriş kapıları dezenfekte edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.