Mahsur Kalan Tır Şoförü Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

Belediyeler 01.04.2021 - 19:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2528+ kez okundu.
 

Mahsur Kalan Tır Şoförü Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

Yoğun kar yağışı sebebiyle Antalya’da mahsur kalan tır şoförü Akseki Belediyesi ekiplerince kurtarıldı.
Yoğun kar yağışı sebebiyle Antalya’da mahsur kalan tır şoförü Akseki Belediyesi ekiplerince kurtarıldı. Giden gelmez dağlarında yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle tır yolda mahsur kaldı. Şoför , Akseki Belediyesi Karla Mücadele Birimi tarafından iş makineleri ile yapılan çalışmalar sonrasında kurtarıldı. 07 Y 6284 Plakalı tırın şoförü Konya’nın Bozkır ilçesine kestirme yoldan gitmek için  Türkiye'nin en yüksek rakımlı dağlarından biri olan Giden Gelmez Dağları’nda doğru yola çıktı.Yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle mahsur kalan tır şoförü Akseki Belediyesi’ne ulaşarak durumu anlattı. Akseki Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, donma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak olan şoförü kurtarmak için hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonrasında kapanan yollar iş makineleri ile açılarak tır şoförüne ulaşıldı.Şoför belediye ekiplerine teşekkür ederek” Akseki’nin Giden Gelmez dağlarında mahsur kaldık 6 saattir.Akseki Belediye Başkanımız İbrahim Özkan’dan Allah razı olsun hizmetlerinden dolayı.Kepçeyi gönderdi ve çıkardı bizi.”dedi. Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Tır şoförünün mahsur kaldığından durumundan haberdar olur olmaz harekete geçtik. Ülkemizin en zor coğrafyalarından biri olan Toroslar’da, Giden Gelmez Dağları’nda iş makinelerimiz ile yolları açarak mahsur kalan şoföre ekiplerimiz ulaştı. Şoförümüzü kurtardık.Emeği geçen personellerime teşekkür ederim.Bu günlerde hemşerilerimizin ve Antalya-Konya Yolu’nu kullanan şoförlerimizin çok dikkatli olması lazım. Kar lastiği ve zincir olmadan kesinlikle yola çıkmamaları gerekiyor.” diye konuştu.  
Yoğun kar yağışı sebebiyle Antalya’da mahsur kalan tır şoförü Akseki Belediyesi ekiplerince kurtarıldı.

Yoğun kar yağışı sebebiyle Antalya’da mahsur kalan tır şoförü Akseki Belediyesi ekiplerince kurtarıldı.

Giden gelmez dağlarında yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle tır yolda mahsur kaldı. Şoför , Akseki Belediyesi Karla Mücadele Birimi tarafından iş makineleri ile yapılan çalışmalar sonrasında kurtarıldı.

07 Y 6284 Plakalı tırın şoförü Konya’nın Bozkır ilçesine kestirme yoldan gitmek için  Türkiye'nin en yüksek rakımlı dağlarından biri olan Giden Gelmez Dağları’nda doğru yola çıktı.Yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle mahsur kalan tır şoförü Akseki Belediyesi’ne ulaşarak durumu anlattı.

Akseki Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, donma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak olan şoförü kurtarmak için hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonrasında kapanan yollar iş makineleri ile açılarak tır şoförüne ulaşıldı.Şoför belediye ekiplerine teşekkür ederek” Akseki’nin Giden Gelmez dağlarında mahsur kaldık 6 saattir.Akseki Belediye Başkanımız İbrahim Özkan’dan Allah razı olsun hizmetlerinden dolayı.Kepçeyi gönderdi ve çıkardı bizi.”dedi.


Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, “Tır şoförünün mahsur kaldığından durumundan haberdar olur olmaz harekete geçtik. Ülkemizin en zor coğrafyalarından biri olan Toroslar’da, Giden Gelmez Dağları’nda iş makinelerimiz ile yolları açarak mahsur kalan şoföre ekiplerimiz ulaştı. Şoförümüzü kurtardık.Emeği geçen personellerime teşekkür ederim.Bu günlerde hemşerilerimizin ve Antalya-Konya Yolu’nu kullanan şoförlerimizin çok dikkatli olması lazım. Kar lastiği ve zincir olmadan kesinlikle yola çıkmamaları gerekiyor.” diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.