Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’den Büyük Duyarlılık

Gündem 09.05.2019 - 00:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2939+ kez okundu.
 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’den Büyük Duyarlılık

23 Haziran İstanbul Seçimleri İçin Uluslararası Festivali Erteledi
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha önce 19-23 Haziran tarihleri arasında yapılacağı açıklanan 9. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’ni, 23 Haziran’daki İstanbul yerel seçimleri nedeniyle 1 hafta ileri tarihe erteledi. Yapılan afiş, duyuru ve ilanları yenileten Başkan Şükrü Sözen, Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’nin 26-30 Haziran 2019 tarihine ertelendiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Başkan Şükrü Sözen, her yıl yerli ve yabancı binlerce motosiklet tutkununun ağırlandığı Manavgat’ta festival tarihinin tüm Türkiye’deki motor kulüpleri tarafından duyurulmasına rağmen programı 1 hafta ileri tarihe ertelediklerini açıkladı. Başkan Şükrü Sözen, “Festivalimize dünyanın dört bir yanından olduğu gibi İstanbul’dan da motosiklet tutkunlarımız yoğun olarak geliyor. İstanbul’daki yerel seçimler nedeniyle biz de festivalimizi erteleme kararı aldık” dedi. Sözen, “İstanbul’da halk iradesinin gasp edilerek, seçimin yenilenmesi yönünde alınan kararı kınıyorum. Bu karar, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek. İstanbul halkı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yine yeniden başkan yapacaktır. Bizler yerel seçimlerin sağlıklı geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Festivalimizin ertelenmesi de bunlardan birisi. Bütün kalbimizle demokrasinin ve Sayın İmamoğlu’nun yanındayız” dedi. Başkan Şükrü Sözen’in Ekrem İmamoğlu’na desteği bununla da kalmadı. Sözen, kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştığı esprili “İstanbul’dan Manavgat’a tatile gelecek olan vatandaşlarımızın dikkatine! 23 Haziran 2019 Pazar Günü Demokrasi tadilatı nedeniyle baraj kapakları kapanacağından Manavgat Şelale’mizin suyu, 1 günlüğüne kesilecektir. 24 Haziran’dan itibaren herkesi Manavgat’ımıza bekliyoruz”, “Dikkat! 23 Haziran’da bütün plajlarımız Caretta Caretteların kullanımına ayrılmıştır. 1 günlüğüne kapalıyız. 24 Haziran’da bekleriz”, “Manavgat’ta Tsunami Uyarısı” afişleriyle de destek verdiğini dile getirdi.
23 Haziran İstanbul Seçimleri İçin Uluslararası Festivali Erteledi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha önce 19-23 Haziran tarihleri arasında yapılacağı açıklanan 9. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’ni, 23 Haziran’daki İstanbul yerel seçimleri nedeniyle 1 hafta ileri tarihe erteledi. Yapılan afiş, duyuru ve ilanları yenileten Başkan Şükrü Sözen, Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’nin 26-30 Haziran 2019 tarihine ertelendiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Başkan Şükrü Sözen, her yıl yerli ve yabancı binlerce motosiklet tutkununun ağırlandığı Manavgat’ta festival tarihinin tüm Türkiye’deki motor kulüpleri tarafından duyurulmasına rağmen programı 1 hafta ileri tarihe ertelediklerini açıkladı. Başkan Şükrü Sözen, “Festivalimize dünyanın dört bir yanından olduğu gibi İstanbul’dan da motosiklet tutkunlarımız yoğun olarak geliyor. İstanbul’daki yerel seçimler nedeniyle biz de festivalimizi erteleme kararı aldık” dedi. Sözen, “İstanbul’da halk iradesinin gasp edilerek, seçimin yenilenmesi yönünde alınan kararı kınıyorum. Bu karar, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek. İstanbul halkı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yine yeniden başkan yapacaktır. Bizler yerel seçimlerin sağlıklı geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Festivalimizin ertelenmesi de bunlardan birisi. Bütün kalbimizle demokrasinin ve Sayın İmamoğlu’nun yanındayız” dedi. Başkan Şükrü Sözen’in Ekrem İmamoğlu’na desteği bununla da kalmadı. Sözen, kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştığı esprili “İstanbul’dan Manavgat’a tatile gelecek olan vatandaşlarımızın dikkatine!

23 Haziran 2019 Pazar Günü Demokrasi tadilatı nedeniyle baraj kapakları kapanacağından Manavgat Şelale’mizin suyu, 1 günlüğüne kesilecektir.

24 Haziran’dan itibaren herkesi Manavgat’ımıza bekliyoruz”, “Dikkat! 23 Haziran’da bütün plajlarımız Caretta Caretteların kullanımına ayrılmıştır. 1 günlüğüne kapalıyız. 24 Haziran’da bekleriz”, “Manavgat’ta Tsunami Uyarısı” afişleriyle de destek verdiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.