Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 29.04.2022 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1941+ kez okundu.
 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Ramazan Bayramı Mesajı

Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.
Değerli Hemşehrilerim, Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz. Ramazan ayı, toplumumuzdaki paylaşma, dayanışma, birlikte hareket etme duygularımızı pekiştirmemize vesile olmuştur. İçinde yaşadığımız eşsiz güzellikteki Manavgat’ımızın vatandaşları olarak büyük bir ailenin fertleriyiz. Bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği aidiyet duygusuyla, Manavgat Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu bilinçle Ramazan ayında olduğu gibi Manavgat halkımızın sorunsuz ve huzur dolu bir bayram geçirebilmesi için, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik hislerimizle karşılamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı hepimize dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış, sevgi, kardeşlik hoşgörü içerisinde yaşamayı hatırlatır. Ramazan Bayramının insanlık adına uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, benmerkezcilik yerine paylaşmayı, bölüşmeyi, karanlık yerine aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin arttığı bir bayram diliyorum. Ramazan ayı boyunca Manavgat Belediyemiz tüm ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmış, her vatandaşımıza el uzatmıştır. Manavgat Belediyemizin imkanları ise düzenlediğimiz iftar yemeklerinde halkımızla paylaşılmıştır. Her gün 5 bin vatandaşımıza Atatürk Kültür Merkezi önünde, 9 büyük mahallemizde de belirli günlerde düzenlediğimiz iftarlarımıza katılan 200 binin üzerinde vatandaşımıza bu vesileyle birlik, beraberlik ve paylaşım duygularımızı doruk noktasına çıkardıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm birimlerimiz mübarek Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da sizler için gece gündüz seferber olacak, hizmetleri zamanında sizlere ulaştıracaktır. Bu vesileyle Büyük Manavgat ailemizin birer ferdi olan tüm Antalya ve Manavgatlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve sosyal barış dolu aydınlık yarınlar diliyorum.
Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.

Değerli Hemşehrilerim,

Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.

Ramazan ayı, toplumumuzdaki paylaşma, dayanışma, birlikte hareket etme duygularımızı pekiştirmemize vesile olmuştur.

İçinde yaşadığımız eşsiz güzellikteki Manavgat’ımızın vatandaşları olarak büyük bir ailenin fertleriyiz. Bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği aidiyet duygusuyla, Manavgat Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu bilinçle Ramazan ayında olduğu gibi Manavgat halkımızın sorunsuz ve huzur dolu bir bayram geçirebilmesi için, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.

Birlik ve beraberlik hislerimizle karşılamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı hepimize dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış, sevgi, kardeşlik hoşgörü içerisinde yaşamayı hatırlatır.

Ramazan Bayramının insanlık adına uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, benmerkezcilik yerine paylaşmayı, bölüşmeyi, karanlık yerine aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin arttığı bir bayram diliyorum.

Ramazan ayı boyunca Manavgat Belediyemiz tüm ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmış, her vatandaşımıza el uzatmıştır.

Manavgat Belediyemizin imkanları ise düzenlediğimiz iftar yemeklerinde halkımızla paylaşılmıştır. Her gün 5 bin vatandaşımıza Atatürk Kültür Merkezi önünde, 9 büyük mahallemizde de belirli günlerde düzenlediğimiz iftarlarımıza katılan 200 binin üzerinde vatandaşımıza bu vesileyle birlik, beraberlik ve paylaşım duygularımızı doruk noktasına çıkardıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm birimlerimiz mübarek Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da sizler için gece gündüz seferber olacak, hizmetleri zamanında sizlere ulaştıracaktır.

Bu vesileyle Büyük Manavgat ailemizin birer ferdi olan tüm Antalya ve Manavgatlı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve sosyal barış dolu aydınlık yarınlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.