Manavgat Belediyesi Kreşlerinden Yılbaşı Etkinliği

31.12.2020 - 13:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2750+ kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi Kreşlerinden Yılbaşı Etkinliği

Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Gündüz ve Bakımevleri’nde eğitim-öğretim gören 108 çocuk, 2021 yılını kutlamak için uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinlik düzenledi.
Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Gündüz ve Bakımevleri’nde eğitim-öğretim gören 108 çocuk, 2021 yılını kutlamak için uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinlik düzenledi. Kreş yönetimi, çocukların etkinliğini sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirebilmesi için büyük bir titizlik gösterdi. 2021 yılını kutlamak için günler öncesinden sınıflarını noel ağacı, kardan adam ve panolar ile süsleyen çocuklar, etkinlik için özel kostümler de giydi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen etkinliğe katılan Kreş Müdürü Emine Çataltaş ve kreş çalışanları, çocuklara Başkan Sözen’in yılbaşı hediyelerini dağıttı. Kreş çalışanlarını noel baba, noel anne, süpürgeli cadı olarak karşılarında gören çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocukların, 2021 yılında daha özgür ve sağlıklı bir dünyada yaşamak istediklerini ifade etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kreşlerimizde eğitim gören çocuklarımızın ve bizim ortak temennimiz, içinde bulunduğumuz bu zorlu sürecin bir an önce bitmesi ve 2021 yılının tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesidir. Uzman eğitmen kadromuz ve çocuklarımız 2021 yılının gelişini çeşitli etkinlikler düzenleyerek büyük bir mutlulukla kutladı. Etkinlikte emeği geçen kreş çalışanlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın daha özgür ve aydınlık günlerde gönüllerince eğlenmesini yürekten diliyorum” dedi.
Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Gündüz ve Bakımevleri’nde eğitim-öğretim gören 108 çocuk, 2021 yılını kutlamak için uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinlik düzenledi.

Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Gündüz ve Bakımevleri’nde eğitim-öğretim gören 108 çocuk, 2021 yılını kutlamak için uzman eğitmen kadrosuyla birlikte etkinlik düzenledi.

Kreş yönetimi, çocukların etkinliğini sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirebilmesi için büyük bir titizlik gösterdi. 2021 yılını kutlamak için günler öncesinden sınıflarını noel ağacı, kardan adam ve panolar ile süsleyen çocuklar, etkinlik için özel kostümler de giydi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen etkinliğe katılan Kreş Müdürü Emine Çataltaş ve kreş çalışanları, çocuklara Başkan Sözen’in yılbaşı hediyelerini dağıttı. Kreş çalışanlarını noel baba, noel anne, süpürgeli cadı olarak karşılarında gören çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocukların, 2021 yılında daha özgür ve sağlıklı bir dünyada yaşamak istediklerini ifade etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kreşlerimizde eğitim gören çocuklarımızın ve bizim ortak temennimiz, içinde bulunduğumuz bu zorlu sürecin bir an önce bitmesi ve 2021 yılının tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesidir. Uzman eğitmen kadromuz ve çocuklarımız 2021 yılının gelişini çeşitli etkinlikler düzenleyerek büyük bir mutlulukla kutladı. Etkinlikte emeği geçen kreş çalışanlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın daha özgür ve aydınlık günlerde gönüllerince eğlenmesini yürekten diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.