Manavgat Belediyesi’nden Evcil Dostlara Oyun Parkı

Belediyeler 16.04.2019 - 22:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1986+ kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi’nden Evcil Dostlara Oyun Parkı

Manavgat Belediyesi, Örnek Mahallesi Irmak kenarı 6. etap çevre düzenlemesi kapsamında 250 m2’lik alanda Köpek Oyun Parkı yaparak hayvan severleri sevindirdi. Çevreyolu Köprüsünün altına gelen alanda yapılan Köpek Oyun Parkı özellikle yaz aylarında hayvan sahiplerinin vazgeçemeyeceği bir mekan olacak. Manavgat Belediyesi, köpek sahibi hayvan severlerin rahatlıkla zaman geçirebileceği, kuralları belirlenen bir etkinlik alanı oluşturdu. Örnek Mahallesi Irmak kenarı 6. etap çevre düzenlemesi kapsamında 250 m2’lik alanda Köpek Oyun Parkı yaparak hayvan severleri sevindirdi. Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından tasarlanan oyun alanında, evcil köpekler tırmanma, denge, atlama etkinlikleriyle yeteneklerini artırabilecekler. Sahipleriyle parka gelen evcil dostlar, can sıkıntısı, yalnızlık ve depresyondan kurtulacakları, enerjilerini artırabilecekleri mekanda engellemelere maruz kalmadan rahatlıkla zaman geçirebilecek.1 adet ahşap köprü, tahteravalli, eğitim çemberi, klübe, silindir ve hayvan sahiplerinin oturabileceği 4 adet bankın bulunduğu alanda hayvan severlerin uyacağı kurallar da belirlendi. BU PARKIN KURALLARI VAR Belirlenen kurallara Köpek Oyun Parkı’nda köpeklerle ilgili her türlü sorumluluk sahibine ait olacak. Köpekler alan dışında gezdirilecek. Tüm köpekler mikroçipli ve karneli olacak, boyun tasması ve künyeleri takılacak. Alan girişinde bu belgeler kişilerin yanında bulunacak. Köpek sahipleri yanlarında dışkı toplama poşeti bulundurmak zorunda olacak. Çevre temizliğine özen gösterilecek. Agresip ve koruma güdüsü yüksek köpeklerin girişi yasak olacak. Herhangi bir şikayet olduğunda şikayete sebebiyet veren köpeğin sahibi onu alandan uzaklaştıracak. Köpekler hiçbir zaman gözetimsiz bırakılmayacak. Bir kişi en fazla 2 köpek getirebilecek. 12 yaşından küçük çocukların yanlarında velileri olmadan girmeleri yasak olacak. İçeriye yiyecek, ödül getirilemeyecek.

Manavgat Belediyesi, Örnek Mahallesi Irmak kenarı 6. etap çevre düzenlemesi kapsamında 250 m2’lik alanda Köpek Oyun Parkı yaparak hayvan severleri sevindirdi. Çevreyolu Köprüsünün altına gelen alanda yapılan Köpek Oyun Parkı özellikle yaz aylarında hayvan sahiplerinin vazgeçemeyeceği bir mekan olacak.

Manavgat Belediyesi, köpek sahibi hayvan severlerin rahatlıkla zaman geçirebileceği, kuralları belirlenen bir etkinlik alanı oluşturdu. Örnek Mahallesi Irmak kenarı 6. etap çevre düzenlemesi kapsamında 250 m2’lik alanda Köpek Oyun Parkı yaparak hayvan severleri sevindirdi. Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından tasarlanan oyun alanında, evcil köpekler tırmanma, denge, atlama etkinlikleriyle yeteneklerini artırabilecekler. Sahipleriyle parka gelen evcil dostlar, can sıkıntısı, yalnızlık ve depresyondan kurtulacakları, enerjilerini artırabilecekleri mekanda engellemelere maruz kalmadan rahatlıkla zaman geçirebilecek.1 adet ahşap köprü, tahteravalli, eğitim çemberi, klübe, silindir ve hayvan sahiplerinin oturabileceği 4 adet bankın bulunduğu alanda hayvan severlerin uyacağı kurallar da belirlendi.

BU PARKIN KURALLARI VAR

Belirlenen kurallara Köpek Oyun Parkı’nda köpeklerle ilgili her türlü sorumluluk sahibine ait olacak. Köpekler alan dışında gezdirilecek. Tüm köpekler mikroçipli ve karneli olacak, boyun tasması ve künyeleri takılacak. Alan girişinde bu belgeler kişilerin yanında bulunacak. Köpek sahipleri yanlarında dışkı toplama poşeti bulundurmak zorunda olacak. Çevre temizliğine özen gösterilecek. Agresip ve koruma güdüsü yüksek köpeklerin girişi yasak olacak. Herhangi bir şikayet olduğunda şikayete sebebiyet veren köpeğin sahibi onu alandan uzaklaştıracak. Köpekler hiçbir zaman gözetimsiz bırakılmayacak. Bir kişi en fazla 2 köpek getirebilecek. 12 yaşından küçük çocukların yanlarında velileri olmadan girmeleri yasak olacak. İçeriye yiyecek, ödül getirilemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.