Manavgat Belediyesi’nden Kar Şenliği

Gündem 24.01.2019 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1723+ kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi’nden Kar Şenliği

Manavgat Belediyesi, yarıyıl tatiline devam eden çocukları karla buluşturmak için Sarılar Mahallesi Kapalı Pazar yeri önünde KAR-NE Şenliği düzenledi. Başkan Sözen, çocuklar için yaylalardan kamyonlarla kar getirtti. Vatandaşlar ve çocuklar kar şenliğine yoğun ilgi gösterdi. "Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla kar şenliği düzenleyen Manavgat Belediyesi, kentteki çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karların getirildiği şenlik alanına, kar yağış atmosferini yaşatabilmek için kar makineleri de yerleştirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sarılar Kapalı Pazar yeri alanında vatandaşlarla bir araya gelerek, çocuklarla kartopu oynadı. “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIK” Başkan Şükrü Sözen, çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerindeki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek; "Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, onları mutlu etmek bizler için çok önemli. Yarıyıl tatili bitmeden onları karla buluşturmak istedik. Belki de hayatlarında hiç kar görmemiş çocukların da aralarında bulunduğu birçok çocuğumuzun eğlendiğini görmek bizler için de büyük mutluluk. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Bizler onlar için varız. Kar makinelerimiz 26 Ocak 2019 Cumartesi gününe kadar saat 11.00’den itibaren çocuklarımız için çalışacak. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde kent merkezimizde de kar şenliği düzenleyeceğiz” dedi.

Manavgat Belediyesi, yarıyıl tatiline devam eden çocukları karla buluşturmak için Sarılar Mahallesi Kapalı Pazar yeri önünde KAR-NE Şenliği düzenledi. Başkan Sözen, çocuklar için yaylalardan kamyonlarla kar getirtti. Vatandaşlar ve çocuklar kar şenliğine yoğun ilgi gösterdi.

"Haydi çocuklar kar topu oynamaya" sloganıyla kar şenliği düzenleyen Manavgat Belediyesi, kentteki çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Toros dağlarının yüksek kısımlarında bulunan temiz karların getirildiği şenlik alanına, kar yağış atmosferini yaşatabilmek için kar makineleri de yerleştirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sarılar Kapalı Pazar yeri alanında vatandaşlarla bir araya gelerek, çocuklarla kartopu oynadı.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIK”

Başkan Şükrü Sözen, çocuklarla bir arada olabilmek, onları mutlu etmek, yüzlerindeki tebessümü görebilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek; "Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, onları mutlu etmek bizler için çok önemli. Yarıyıl tatili bitmeden onları karla buluşturmak istedik. Belki de hayatlarında hiç kar görmemiş çocukların da aralarında bulunduğu birçok çocuğumuzun eğlendiğini görmek bizler için de büyük mutluluk. Son derece keyifli bir ortamda çocuklarımızın mutluluğunu paylaştık. Bizler onlar için varız. Kar makinelerimiz 26 Ocak 2019 Cumartesi gününe kadar saat 11.00’den itibaren çocuklarımız için çalışacak. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde kent merkezimizde de kar şenliği düzenleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.