Manavgat Belediyesi’nden Uzunkale’ye Muhtarlık Binası Ve Çok Amaçlı Kapalı Alan

Belediyeler 08.09.2020 - 19:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2871+ kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi’nden Uzunkale’ye Muhtarlık Binası Ve Çok Amaçlı Kapalı Alan

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Şükrü Sözen, kent merkezinden 23 km uzaklıktaki Uzunkale Mahallesi’nde, modern muhtarlık hizmet binası, çok amaçlı kapalı alan, mahalle çeşmesi ve WC yapım çalışmalarını tamamlamak üzere. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkının modern bir ortamda muhtarlık hizmeti alabilmesi amacıyla kolları sıvadı. Ekipler, 250 m2’lik modern muhtarlık hizmet binasının yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan muhtarlık binasına bir adet çeşme ve WC de ilave edildi. Bölgede eksikliği hissedilen çok amaçlı kapalı alan inşaatının da tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Artık mahalle halkı, 20 X 10 metre ebatlarındaki çok amaçlı kapalı alanda,  düğün, nişan, kına, mevlüt, yemek, pazar yeri kullanımı ve benzeri etkinliklerini artık gönül rahatlığı ile yapabilecek. BELEDİYE HİZMET PLANI DAHİLİNDE Uzunkale Mahalle Muhtarı Osman Biçer, mahallelerine yapılan kapalı alan ve muhtarlık binasının vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Biçer, “Belediye ekiplerimiz, bölgemizdeki büyük bir eksikliği giderdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Şükrü Sözen ise Uzunkale Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara çözüm odaklı hizmet götürdüklerini ifade ederek, "Manavgat’ta 106 mahallemizin eksiklerini tamamlamak için çalışıyoruz. Hizmetlerimizi planlama dahilinde yapmaya gayret ediyoruz, Uzunkale Mahallesi için yapımına başladığımız modern muhtar evimiz ve kapalı alanımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Şükrü Sözen, kent merkezinden 23 km uzaklıktaki Uzunkale Mahallesi’nde, modern muhtarlık hizmet binası, çok amaçlı kapalı alan, mahalle çeşmesi ve WC yapım çalışmalarını tamamlamak üzere. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkının modern bir ortamda muhtarlık hizmeti alabilmesi amacıyla kolları sıvadı. Ekipler, 250 m2’lik modern muhtarlık hizmet binasının yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan muhtarlık binasına bir adet çeşme ve WC de ilave edildi. Bölgede eksikliği hissedilen çok amaçlı kapalı alan inşaatının da tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Artık mahalle halkı, 20 X 10 metre ebatlarındaki çok amaçlı kapalı alanda,  düğün, nişan, kına, mevlüt, yemek, pazar yeri kullanımı ve benzeri etkinliklerini artık gönül rahatlığı ile yapabilecek.

BELEDİYE HİZMET PLANI DAHİLİNDE

Uzunkale Mahalle Muhtarı Osman Biçer, mahallelerine yapılan kapalı alan ve muhtarlık binasının vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Biçer, “Belediye ekiplerimiz, bölgemizdeki büyük bir eksikliği giderdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Şükrü Sözen ise Uzunkale Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara çözüm odaklı hizmet götürdüklerini ifade ederek, "Manavgat’ta 106 mahallemizin eksiklerini tamamlamak için çalışıyoruz. Hizmetlerimizi planlama dahilinde yapmaya gayret ediyoruz, Uzunkale Mahallesi için yapımına başladığımız modern muhtar evimiz ve kapalı alanımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.