Manavgat Belediyesi Toros Et’te 1 Yılda 87 Ton Et Satıldı

Belediyeler 28.12.2021 - 18:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3032+ kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi Toros Et’te 1 Yılda 87 Ton Et Satıldı

Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlandı
Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlandı UCUZ, KALİTELİ VE SAĞLIKLI Manavgat Belediyesi tarafından 7 Şubat 2020 tarihinde açılışı yapılarak faaliyete geçirilen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası, sağlıklı, kaliteli ve ucuz et satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kent halkının ucuz, kaliteli ve sağlıklı et yiyebilmesi amacıyla hayata geçirdiği, kar amacı gütmeyen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası, 2 yıllık süreçte Manavgat halkının vazgeçilmezi oldu.  Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlanmış oldu. BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Pazartesi Pazarı Kompleksi içinde hizmet veren tanzim satış mağazasında 1 yılda 56 bin 520 kg kıyma, 22 bin 100 kg dana kuşbaşı, 8 bin 250 kg dana sucuk satıldı. Manavgat halkı güzel halkçı bir hizmete imza atan Manavgat Belediyesi tanzim satış mağazasından oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar, “Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Toros Et sayesinde ucuz, kaliteli ve sağlıklı et yiyebiliyoruz. Gönül rahatlığıyla alışverişlerimizi yapıyoruz” dedi. HALKIN EKONOMİSİNE DESTEK Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağaza’mız, faaliyete girdiği günden itibaren hemşerilerimizin ilgisi, desteği ve güveniyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Halkımızın kaliteli, hijyenik ve sağlıklı et yiyebilmesi önemli önceliğimizdir. Günümüzün güç ekoomik koşullarında Manavgat halkımızın ekonomisine bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Halkımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlandı

Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlandı

UCUZ, KALİTELİ VE SAĞLIKLI

Manavgat Belediyesi tarafından 7 Şubat 2020 tarihinde açılışı yapılarak faaliyete geçirilen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası, sağlıklı, kaliteli ve ucuz et satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kent halkının ucuz, kaliteli ve sağlıklı et yiyebilmesi amacıyla hayata geçirdiği, kar amacı gütmeyen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası, 2 yıllık süreçte Manavgat halkının vazgeçilmezi oldu.  Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlanmış oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Pazartesi Pazarı Kompleksi içinde hizmet veren tanzim satış mağazasında 1 yılda 56 bin 520 kg kıyma, 22 bin 100 kg dana kuşbaşı, 8 bin 250 kg dana sucuk satıldı. Manavgat halkı güzel halkçı bir hizmete imza atan Manavgat Belediyesi tanzim satış mağazasından oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar, “Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Toros Et sayesinde ucuz, kaliteli ve sağlıklı et yiyebiliyoruz. Gönül rahatlığıyla alışverişlerimizi yapıyoruz” dedi.

HALKIN EKONOMİSİNE DESTEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağaza’mız, faaliyete girdiği günden itibaren hemşerilerimizin ilgisi, desteği ve güveniyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Halkımızın kaliteli, hijyenik ve sağlıklı et yiyebilmesi önemli önceliğimizdir. Günümüzün güç ekoomik koşullarında Manavgat halkımızın ekonomisine bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Halkımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.