Manavgat Belediyesi Yanan Evlerin Yıkımını Gerçekleştirmeye Başladı

Gündem 03.08.2021 - 20:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2054+ kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi Yanan Evlerin Yıkımını Gerçekleştirmeye Başladı

Manavgat Belediyesi, yangın felaketine maruz kalan Karaöz ve Hocalı, Aksaz, Saraçlı ve Aşağı Işıklar Mahallelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca belirlenen yapıların yıkımlarına başladı.
Manavgat Belediyesi, yangın felaketine maruz kalan Karaöz ve Hocalı, Aksaz, Saraçlı ve Aşağı Işıklar Mahallelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca belirlenen yapıların yıkımlarına başladı. MANAVGAT BELEDİYESİ GENİŞ ARAÇ PARKURUYLA SAHADA Manavgat Belediyesi, çeşitli mahallelerde yangın felaketine maruz kalarak kullanılamayacak duruma geldiği için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkımı istenen evlerin yıkım çalışmalarına başladı. Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 paletli ekskavatör, 3 kazıyıcı yükleyici, 2 yükleyici, 10 kamyon, 3 TIR ve toplam 25 kişilik ekiple, köylere ulaşarak yıkımlara başladı. BAKANLIK BELİRLEDİ Bakanlığın belirlemelerine göre, Karaöz’de belirlenen 74 evden 16 tanesi, Aksaz’da belirlenen 32 evden 15’i, Hocalı’da belirlenen 20 evden 6’sı yıkıldı. Saraçlı Mahallesi’nde 111 yapının yıkılacağı belirtildi. Hocalı Mahallesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yapılacak tebliğler sonrasında yıkımların hızlandırılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi ekipleri, Aşağı Işıklar Mahallesi’nde de 2 adet evin yıkımını gerçekleştirdi. SÖZEN; “MAĞDURLARI TESELLİ ETTİ” Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yıkımlar sırasında mahalleleri tek tek ziyaret ederek evleri yıkılmak zorunda kalan vatandaşları yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, evlerin yıkımları sırasında kendisinin de oldukça üzüntülü olduğunu gözlemlendi. Başkan Şükrü Sözen, vatandaşlarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Manavgat Belediyesi’nin her an yangınzedelerin yanında olduğunu dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Bakanlığın yıkım için tespit ettiği yanan evlerin yıkımlarını tebligatlar yapıldıkça gerçekleştiriyoruz. Böyle olmasını biz de istemezdik. Ne söylesek yetersiz kalıyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 
Manavgat Belediyesi, yangın felaketine maruz kalan Karaöz ve Hocalı, Aksaz, Saraçlı ve Aşağı Işıklar Mahallelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca belirlenen yapıların yıkımlarına başladı.

Manavgat Belediyesi, yangın felaketine maruz kalan Karaöz ve Hocalı, Aksaz, Saraçlı ve Aşağı Işıklar Mahallelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca belirlenen yapıların yıkımlarına başladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ GENİŞ ARAÇ PARKURUYLA SAHADA

Manavgat Belediyesi, çeşitli mahallelerde yangın felaketine maruz kalarak kullanılamayacak duruma geldiği için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkımı istenen evlerin yıkım çalışmalarına başladı. Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 paletli ekskavatör, 3 kazıyıcı yükleyici, 2 yükleyici, 10 kamyon, 3 TIR ve toplam 25 kişilik ekiple, köylere ulaşarak yıkımlara başladı.

BAKANLIK BELİRLEDİ

Bakanlığın belirlemelerine göre, Karaöz’de belirlenen 74 evden 16 tanesi, Aksaz’da belirlenen 32 evden 15’i, Hocalı’da belirlenen 20 evden 6’sı yıkıldı. Saraçlı Mahallesi’nde 111 yapının yıkılacağı belirtildi. Hocalı Mahallesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yapılacak tebliğler sonrasında yıkımların hızlandırılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi ekipleri, Aşağı Işıklar Mahallesi’nde de 2 adet evin yıkımını gerçekleştirdi.

SÖZEN; “MAĞDURLARI TESELLİ ETTİ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yıkımlar sırasında mahalleleri tek tek ziyaret ederek evleri yıkılmak zorunda kalan vatandaşları yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, evlerin yıkımları sırasında kendisinin de oldukça üzüntülü olduğunu gözlemlendi. Başkan Şükrü Sözen, vatandaşlarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Manavgat Belediyesi’nin her an yangınzedelerin yanında olduğunu dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Bakanlığın yıkım için tespit ettiği yanan evlerin yıkımlarını tebligatlar yapıldıkça gerçekleştiriyoruz. Böyle olmasını biz de istemezdik. Ne söylesek yetersiz kalıyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.