Manavgat İlçesinde Bir Kargo Şirketinde Gümrük Kaçağı Kol Saati Ele Geçirildi

Asayiş 18.05.2019 - 23:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1935+ kez okundu.
 

Manavgat İlçesinde Bir Kargo Şirketinde Gümrük Kaçağı Kol Saati Ele Geçirildi

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat ilçesinde Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerimizce Gümrük Kaçağı emtia (gözlük) satan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Manavgat ilçesi Aşağıhisar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kargo şirketine bir koli  içerisinde gümrük kaçağı kol saati geldiğine yönelik bilgiler alınmış, Cumhuriyet Savcısı huzurunda yapılan tespitte ; - (304) adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen kol saati ele geçirilmiştir.  Kargo alıcısı (Ü.Ş.) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheli (Ü.Ş.) hakkında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanun'una Muhalefet Etmek" suçundan işlem başlatılmıştır.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat ilçesinde Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerimizce Gümrük Kaçağı emtia (gözlük) satan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Manavgat ilçesi Aşağıhisar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kargo şirketine bir koli  içerisinde gümrük kaçağı kol saati geldiğine yönelik bilgiler alınmış, Cumhuriyet Savcısı huzurunda yapılan tespitte ;

- (304) adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen kol saati ele geçirilmiştir.

 Kargo alıcısı (Ü.Ş.) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheli (Ü.Ş.) hakkında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanun'una Muhalefet Etmek" suçundan işlem başlatılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.