Manavgat İlçesinde Kumar Oynayan Şahıslara Cezai İşlem Uygulandı

Asayiş 29.05.2020 - 22:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2806+ kez okundu.
 

Manavgat İlçesinde Kumar Oynayan Şahıslara Cezai İşlem Uygulandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde ; Yukarıhisar Mahallesi Tugayoğlu Caddesinde bulunan bir adreste kumar oynandığı bilgisinin edinilmesi üzerine, Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, ofis olarak kullanılan adreste Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda  yapılan aramada, (3) deste iskambil kağıdı, (21) adet okey oyun taşı ve (620) TL ele geçirilmiştir. Adreste bulunan (14) şahıstan,  kumar oynadığı değerlendirilen (4) şahsa (1.225) TL olmak üzere toplam (4.900) TL idari para cezası, kapalı alanda sigara içildiğinin tespit edilmesi üzerine (4) şahsa (187) TL olmak üzere toplam (748) TL idari para cezası ve koronavirüs salgını sebebi ile alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafe kuralına uymamaları  nedeniyle, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun (282. Maddesi) gereğince şahıslara (3.150) TL olmak üzere toplam (44.100) TL idari para cezası uygulanmıştır. Kumar oynattığı belirlenen şüpheli (G.O) hakkında ise “Kumar Oynanması  İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde ;

Yukarıhisar Mahallesi Tugayoğlu Caddesinde bulunan bir adreste kumar oynandığı bilgisinin edinilmesi üzerine, Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, ofis olarak kullanılan adreste Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda  yapılan aramada, (3) deste iskambil kağıdı, (21) adet okey oyun taşı ve (620) TL ele geçirilmiştir.

Adreste bulunan (14) şahıstan,  kumar oynadığı değerlendirilen (4) şahsa (1.225) TL olmak üzere toplam (4.900) TL idari para cezası, kapalı alanda sigara içildiğinin tespit edilmesi üzerine (4) şahsa (187) TL olmak üzere toplam (748) TL idari para cezası ve koronavirüs salgını sebebi ile alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafe kuralına uymamaları  nedeniyle, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun (282. Maddesi) gereğince şahıslara (3.150) TL olmak üzere toplam (44.100) TL idari para cezası uygulanmıştır.

Kumar oynattığı belirlenen şüpheli (G.O) hakkında ise “Kumar Oynanması  İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.