Manavgat İlçesinde Sahte Para Ele Geçirildi

Asayiş 29.08.2020 - 20:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2739+ kez okundu.
 

Manavgat İlçesinde Sahte Para Ele Geçirildi

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; Aşağı Hisar Mahallesinde bulunan 3 ayrı Markette sahte 50 Dolar karşılığında alışveriş yapan şahısların olduğu bilgisi elde edilmesi üzerine, işyerlerindeki kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu olayı gerçekleştirenlerin aynı kişiler olduğu anlaşılmıştır. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Serik ilçesinde olduğu tespit edilmiş, kalmış oldukları ikamet ve araçta yapılan aramada;   *   Sahte (30) adet (50) Amerikan Doları olmak üzere toplam (1.500) Amerikan Doları ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak Türkmenistan Uyruklu (M.B.), (J.A.), (A.M.), (P.A.) ve (F.A.) isimli şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alınmış, haklarında yapılan işlemlerin ardından şüphelilerden (A.M.) Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakılmış,  şüphelilerden (P.A.) çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmış, (M.B.), (J.A.) ve (F.A.) ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalmışlardır.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Aşağı Hisar Mahallesinde bulunan 3 ayrı Markette sahte 50 Dolar karşılığında alışveriş yapan şahısların olduğu bilgisi elde edilmesi üzerine, işyerlerindeki kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu olayı gerçekleştirenlerin aynı kişiler olduğu anlaşılmıştır.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Serik ilçesinde olduğu tespit edilmiş, kalmış oldukları ikamet ve araçta yapılan aramada;

  *   Sahte (30) adet (50) Amerikan Doları olmak üzere toplam (1.500) Amerikan Doları ele geçirilmiştir.

Olaylarla ilgili olarak Türkmenistan Uyruklu (M.B.), (J.A.), (A.M.), (P.A.) ve (F.A.) isimli şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alınmış, haklarında yapılan işlemlerin ardından şüphelilerden (A.M.) Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakılmış,  şüphelilerden (P.A.) çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmış, (M.B.), (J.A.) ve (F.A.) ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.