Manavgat İlçesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan 2 Şahıs Tutuklandı

Asayiş 09.05.2020 - 19:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2478+ kez okundu.
 

Manavgat İlçesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan 2 Şahıs Tutuklandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Salkımevler Mahallesinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan (H.Y.) ve (S.K.) isimli şahısların yapılan üst aramasında (H.Y.) isimli şahısın cebinden (0.11) gram uyuşturucu eroin maddesi (S.K.) isimli şahısın cebinden (0.23) gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir. (H.Y.) isimli şahıs uyuşturucu maddeyi (T.H.N.) isimli şahıstan aldığını, (S.K.) isimli şahıs ise uyuşturucu maddeyi (M.A.) isimli şahıstan aldığını beyan etmeleri üzerine,  Salkımevler Mahallesinde bulunan bir adrese gidilmiş, bahse konu her iki şahısta yakalanmıştır.  Adreste yapılan aramada uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen (630) TL paraya da el konulmuştur. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla (T.H.N) ve (M.A) isimli şahıslar gözaltına alınarak haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılmış olup; çıkarıldıkları Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Salkımevler Mahallesinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan (H.Y.) ve (S.K.) isimli şahısların yapılan üst aramasında (H.Y.) isimli şahısın cebinden (0.11) gram uyuşturucu eroin maddesi (S.K.) isimli şahısın cebinden (0.23) gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir. (H.Y.) isimli şahıs uyuşturucu maddeyi (T.H.N.) isimli şahıstan aldığını, (S.K.) isimli şahıs ise uyuşturucu maddeyi (M.A.) isimli şahıstan aldığını beyan etmeleri üzerine,  Salkımevler Mahallesinde bulunan bir adrese gidilmiş, bahse konu her iki şahısta yakalanmıştır.  Adreste yapılan aramada uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen (630) TL paraya da el konulmuştur.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla (T.H.N) ve (M.A) isimli şahıslar gözaltına alınarak haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılmış olup; çıkarıldıkları Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.