Manavgat’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanacak

Gündem 17.05.2022 - 19:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2965+ kez okundu.
 

Manavgat’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanacak

Manavgat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’ncü yılını kent halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladı.
FENER ALAYI, KONSER ve COLOR FEST Manavgat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’ncü yılını kent halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladı. Gündüz Boğaz Otel Sahili’nde yapılacak olan DJ Parti, Color Fest ve Uçurtma Şenliği etkinlikleri, akşam Fener alayı ile Gökhan Tepe ve Ayla Çelik konseriyle devam edecek, YILDIZ SANATÇILAR SAHNE ALACAK Manavgat Belediyesi ulusal kurtuluş savaşının ilk ateşlendiği gün olan 19 Mayıs’ın 103’üncü yıl dönümünü tüm kentte coşkulu bir şekilde kutlanması için gün boyu sürecek olan dev organizasyonları hayata geçirecek. Manavgat Belediyesi, gündüz programları kapsamında ilk olarak Boğaz Otel Sahilinde saat 14.00’da uçurtma şenliği ve DJ Parti konseri ile kutlayacak. Daha sonrasında gençlik bayramı olması nedeniyle gençler tarafından oldukça beğenilen Color Fest (Boya Festivali) yapılacak. 19 Mayıs programını günün anlamına yakışır şekilde organize eden Manavgat Belediyesi, kent halkıyla birlikte tek yürek olarak akşam saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan fener alayı ve meşalelere Atatürk Kültür Merkezi önüne kadar yürüyüş de düzenleyecek. İLK DÜET MANAVGAT’TA OLACAK Fener alayı yürüyüşü sonrasında Manavgatlılar, pop müziğin yıldız sanatçıları Gökhan Tepe ve Ayla Çelik’in muhteşem konserine katılacak. AKM önünde yapılacak olan konserde, Gökhan Tepe ve Ayla Çelik, en sevilen şarkılarını Manavgatlılar için seslendirecek. Pop müziğinin yıldızları , “Aşka Dair Şarkılar” düetini de ilk kez Manavgat’ta yapacak. SÖZEN; DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkı olarak ulusal değerlere her zaman sahip çıktıklarını belirterek düzenlenen etkinliklerin kent halkını tek yürek haline getirdiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Büyük bir heyecanla kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kentimize ve günün anlamına yakışır şekilde organize ettik. Gündüz programımızda Boğaz Otel’de düzenleyeceğimiz etkinliklerimizde gençlerimiz doyasıya eğlenecek. 19.30’da düzenleyeceğimiz fener alayı ve yıldız sanatçılarımızın konseri ile de coşkumuz daha da artacak. Tüm halkımızı bu özel günde hep bir arada olmaya davet ediyorum. Bayramın güzelliklerini kent halkıyla birlikte yaşamaktan büyük bir mutluluk duyacağız “dedi.
Manavgat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’ncü yılını kent halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladı.

FENER ALAYI, KONSER ve COLOR FEST

Manavgat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’ncü yılını kent halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladı. Gündüz Boğaz Otel Sahili’nde yapılacak olan DJ Parti, Color Fest ve Uçurtma Şenliği etkinlikleri, akşam Fener alayı ile Gökhan Tepe ve Ayla Çelik konseriyle devam edecek,

YILDIZ SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Manavgat Belediyesi ulusal kurtuluş savaşının ilk ateşlendiği gün olan 19 Mayıs’ın 103’üncü yıl dönümünü tüm kentte coşkulu bir şekilde kutlanması için gün boyu sürecek olan dev organizasyonları hayata geçirecek. Manavgat Belediyesi, gündüz programları kapsamında ilk olarak Boğaz Otel Sahilinde saat 14.00’da uçurtma şenliği ve DJ Parti konseri ile kutlayacak. Daha sonrasında gençlik bayramı olması nedeniyle gençler tarafından oldukça beğenilen Color Fest (Boya Festivali) yapılacak. 19 Mayıs programını günün anlamına yakışır şekilde organize eden Manavgat Belediyesi, kent halkıyla birlikte tek yürek olarak akşam saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan fener alayı ve meşalelere Atatürk Kültür Merkezi önüne kadar yürüyüş de düzenleyecek.

İLK DÜET MANAVGAT’TA OLACAK

Fener alayı yürüyüşü sonrasında Manavgatlılar, pop müziğin yıldız sanatçıları Gökhan Tepe ve Ayla Çelik’in muhteşem konserine katılacak. AKM önünde yapılacak olan konserde, Gökhan Tepe ve Ayla Çelik, en sevilen şarkılarını Manavgatlılar için seslendirecek. Pop müziğinin yıldızları , “Aşka Dair Şarkılar” düetini de ilk kez Manavgat’ta yapacak.

SÖZEN; DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkı olarak ulusal değerlere her zaman sahip çıktıklarını belirterek düzenlenen etkinliklerin kent halkını tek yürek haline getirdiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Büyük bir heyecanla kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kentimize ve günün anlamına yakışır şekilde organize ettik. Gündüz programımızda Boğaz Otel’de düzenleyeceğimiz etkinliklerimizde gençlerimiz doyasıya eğlenecek. 19.30’da düzenleyeceğimiz fener alayı ve yıldız sanatçılarımızın konseri ile de coşkumuz daha da artacak. Tüm halkımızı bu özel günde hep bir arada olmaya davet ediyorum. Bayramın güzelliklerini kent halkıyla birlikte yaşamaktan büyük bir mutluluk duyacağız “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.