Manavgat Toros Et’te 7 Ayda 83 Ton Et Satıldı

Belediyeler 04.09.2020 - 23:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2843+ kez okundu.
 

Manavgat Toros Et’te 7 Ayda 83 Ton Et Satıldı

Manavgat Belediyesi tarafından 7 Şubat 2020 tarihinde açılışı yapılarak faaliyete geçirilen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Manavgat Belediyesi tarafından 7 Şubat 2020 tarihinde açılışı yapılarak faaliyete geçirilen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Manavgat’ta 7 aylık süreçte 58 tonu kıyma, 25 tonu da kuşbaşı et olmak üzere toplam 83 ton etin satışı yapıldı. TOPLAM 83 TON ET Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kent halkının ucuz, kaliteli ve sağlıklı et yiyebilmesi amacıyla hayata geçirdiği, kar amacı gütmeyen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası, Manavgat halkının vazgeçilmezi oldu. Pazartesi Pazarı kompleksi içinde hizmet veren tanzim satış mağazası, açıldığı günden bu yana Manavgat halkının büyük ilgisi ve talebiyle karşılaştı. Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda aradan geçen 7 aylık süreçte toplam 58 bin 443 kg  kıyma (58.4 ton), 25 bin 318 kg kuşbaşı et, 3 bin 896 kg sucuk ve 28 bin 294 litre çiğ ari inek sütü satıldı. HİJYEN ÖNLEMLERİ ARTIRILDI Manavgat Belediyesi Toros Et, Süt Tanzim Satış Mağazası, geçen her günde ise kendisini sürekli olarak yeniledi. Pandemi sürecinde de halkın güvenle gelerek et, süt ihtiyacını karşıladığı Tanzim Satış Mağazası’nda, Başkan Sözen’in talimatıyla alınan hijyenik önlemler de en üst noktaya çıkarıldı. Manavgat Belediyesi Toros Et, Süt Tanzim Satış Mağazası’nda kuşbaşı et 49.90 TL’den, kıyma 39.90 TL’den satılırken, dana sucuğun ise kilogram fiyatı 52 TL’den Manavgat halkına sunuluyor. Hijyenik, sağlıklı ve kaliteli et almak isteyen vatandaşlar, Salı günleri haricinde tüm günlerde gönül rahatlığı ile mağazaya gelerek alışveriş yapabiliyor. HALKÇI HİZMET Manavgat halkı böylesine güzel halkçı bir hizmete imza attığı için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen ise kar amacı gütmeyen projenin Manavgat halkı tarafından büyük ilgi görmesinden dolayı duyduklarını mutluluğu dile getirdi. Başkan Sözen, “Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağaza’mız vatandaşlarımızın ilgisi, desteği ve güveniyle her geçen büyüyüp gelişiyor. Biz de verdiğimiz hizmetle halkımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Kar amacı gütmeden halkımızın hizmetine açtığımız mağazamızda, halkımızın kaliteli, hijyenik ve sağlıklı hizmet alması en önemli önceliğimiz arasında yer alıyor. Halkımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
Manavgat Belediyesi tarafından 7 Şubat 2020 tarihinde açılışı yapılarak faaliyete geçirilen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Manavgat Belediyesi tarafından 7 Şubat 2020 tarihinde açılışı yapılarak faaliyete geçirilen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Manavgat’ta 7 aylık süreçte 58 tonu kıyma, 25 tonu da kuşbaşı et olmak üzere toplam 83 ton etin satışı yapıldı.

TOPLAM 83 TON ET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kent halkının ucuz, kaliteli ve sağlıklı et yiyebilmesi amacıyla hayata geçirdiği, kar amacı gütmeyen Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası, Manavgat halkının vazgeçilmezi oldu. Pazartesi Pazarı kompleksi içinde hizmet veren tanzim satış mağazası, açıldığı günden bu yana Manavgat halkının büyük ilgisi ve talebiyle karşılaştı. Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda aradan geçen 7 aylık süreçte toplam 58 bin 443 kg  kıyma (58.4 ton), 25 bin 318 kg kuşbaşı et, 3 bin 896 kg sucuk ve 28 bin 294 litre çiğ ari inek sütü satıldı.

HİJYEN ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Manavgat Belediyesi Toros Et, Süt Tanzim Satış Mağazası, geçen her günde ise kendisini sürekli olarak yeniledi. Pandemi sürecinde de halkın güvenle gelerek et, süt ihtiyacını karşıladığı Tanzim Satış Mağazası’nda, Başkan Sözen’in talimatıyla alınan hijyenik önlemler de en üst noktaya çıkarıldı. Manavgat Belediyesi Toros Et, Süt Tanzim Satış Mağazası’nda kuşbaşı et 49.90 TL’den, kıyma 39.90 TL’den satılırken, dana sucuğun ise kilogram fiyatı 52 TL’den Manavgat halkına sunuluyor. Hijyenik, sağlıklı ve kaliteli et almak isteyen vatandaşlar, Salı günleri haricinde tüm günlerde gönül rahatlığı ile mağazaya gelerek alışveriş yapabiliyor.

HALKÇI HİZMET

Manavgat halkı böylesine güzel halkçı bir hizmete imza attığı için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen ise kar amacı gütmeyen projenin Manavgat halkı tarafından büyük ilgi görmesinden dolayı duyduklarını mutluluğu dile getirdi. Başkan Sözen, “Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağaza’mız vatandaşlarımızın ilgisi, desteği ve güveniyle her geçen büyüyüp gelişiyor. Biz de verdiğimiz hizmetle halkımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Kar amacı gütmeden halkımızın hizmetine açtığımız mağazamızda, halkımızın kaliteli, hijyenik ve sağlıklı hizmet alması en önemli önceliğimiz arasında yer alıyor. Halkımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.