Manavgatı Bir Araya Getiren Aşure Etkinliği

Politika 05.09.2021 - 20:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2566+ kez okundu.
 

Manavgatı Bir Araya Getiren Aşure Etkinliği

Manavgatlı kadınların bir araya gelerek kurduğu Manavgat Kadın Girişim Kooperatifi devam eden Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.
Manavgatlı kadınların bir araya gelerek kurduğu Manavgat Kadın Girişim Kooperatifi devam eden Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu. Kooperatifin Manavgat Güllük Caddesi üzerinde bulunan merkezinde gerçekleştirilen aşure ikramına AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Manavgat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nooman Enhoş, İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, Manavgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şükrü Yıldırım, Manavgat Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ali Duru, Manavgat Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Sezai Polat, Manavgat Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, Sağlık Müdürü Mustafa Er, Manavgat DSİ Müdürü Şevki Avcı, Belediye Meclis Üyeleri Sedat Eken, Mehmet Kara, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Şoförler Odası ve Manavgat Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Muammer Ünal, MASİAD Başkanı Mücahit Tatar, Kızılay Derneği Şube Başkanı Pınar Kapukaya, TEMA Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyda Karakaya ve çok sayıda Manavgatlı katıldı. Aşure dağıtımında konuşan AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal “Aşure bizim kültürümüzde bereketi, paylaşmayı, birliği, dirliği temsil eder. Aşure bize; farklılıklarımızı bir kenara bırakarak bir araya gelince ortaya dünyanın en güzel lezzetlerinden birinin çıkacağını anlatır. Kooperatiflerimiz de, aşure gibi birlerin bir araya gelerek çok olmasının sembolü olan kurumlarımız. Bir de bu kooperatiflere kadın eli değince, artık bu kurumlar bereketin sevginin paylaşmanın merkezleri oluyor. Manavgat Kadın Girişim Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen aşure etkinliğinde hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Kadınların ekonomik hayatın daha çok içinde olmalarını, el emeklerini, yetiştirdikleri ürünlerini değerlendirmelerini sağlayacak her türlü girişimin, her türlü çalışmanın, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da destekçisi olacağız. Tüm kadınlarımızı bir araya gelmeye, birlikten kuvvet doğar mantığı ile hareket ederek güç birliği yapmaya davet ediyorum. Bu güzel etkinlik için Manavgat Kadın Girişimciler Kooperatifimizi teşekkür ediyorum” dedi.
Manavgatlı kadınların bir araya gelerek kurduğu Manavgat Kadın Girişim Kooperatifi devam eden Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.

Manavgatlı kadınların bir araya gelerek kurduğu Manavgat Kadın Girişim Kooperatifi devam eden Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.

Kooperatifin Manavgat Güllük Caddesi üzerinde bulunan merkezinde gerçekleştirilen aşure ikramına AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Manavgat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nooman Enhoş, İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, Manavgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şükrü Yıldırım, Manavgat Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ali Duru, Manavgat Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Sezai Polat, Manavgat Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, Sağlık Müdürü Mustafa Er, Manavgat DSİ Müdürü Şevki Avcı, Belediye Meclis Üyeleri Sedat Eken, Mehmet Kara, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Şoförler Odası ve Manavgat Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Muammer Ünal, MASİAD Başkanı Mücahit Tatar, Kızılay Derneği Şube Başkanı Pınar Kapukaya, TEMA Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyda Karakaya ve çok sayıda Manavgatlı katıldı.

Aşure dağıtımında konuşan AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal “Aşure bizim kültürümüzde bereketi, paylaşmayı, birliği, dirliği temsil eder. Aşure bize; farklılıklarımızı bir kenara bırakarak bir araya gelince ortaya dünyanın en güzel lezzetlerinden birinin çıkacağını anlatır. Kooperatiflerimiz de, aşure gibi birlerin bir araya gelerek çok olmasının sembolü olan kurumlarımız. Bir de bu kooperatiflere kadın eli değince, artık bu kurumlar bereketin sevginin paylaşmanın merkezleri oluyor. Manavgat Kadın Girişim Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen aşure etkinliğinde hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Kadınların ekonomik hayatın daha çok içinde olmalarını, el emeklerini, yetiştirdikleri ürünlerini değerlendirmelerini sağlayacak her türlü girişimin, her türlü çalışmanın, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da destekçisi olacağız. Tüm kadınlarımızı bir araya gelmeye, birlikten kuvvet doğar mantığı ile hareket ederek güç birliği yapmaya davet ediyorum. Bu güzel etkinlik için Manavgat Kadın Girişimciler Kooperatifimizi teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.