Manavgatlı Muhtarlardan Başkan Sözen’e Ziyaret

Gündem 19.10.2020 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2532+ kez okundu.
 

Manavgatlı Muhtarlardan Başkan Sözen’e Ziyaret

Manavgat Muhtarlar Derneği yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.
Manavgat Muhtarlar Derneği yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde  Manavgat Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Yılmaz ve dernek yönetimindeki muhtarları Side Ek Hizmet Binası’nda ağırladı. Muhtarları büyük bir nezaketle kapıda karşılayan Başkan Şükrü Sözen, önce muhtarların gününü kutladı. Sözen, muhtarların bu özel gününde onlarla sıcak sohbet etti, sorunları dinledi, çözüm noktasında yapılacak olan şeyleri paylaştı. Dernek Başkanı Tahsin Yılmaz, halka hizmet noktasında çalışmalarında her an yanlarında olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, “Sizler demokrasinin temel yapı taşları ve vatandaşı temsil noktasında en önemli noktadasınız. Sizler bizim yol arkadaşı, çalışma arkadaşlarımızsınız. Sizleri çok önemsiyoruz. Manavgat Belediyesi olarak elimizden geldiğince sizlerle işbirliği içerisinde hareket ediyor ve sizler sayesinde vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Bölgemizdeki 106 mahalle muhtarımızın her birine sevgimiz sonsuzdur. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde tüm mahalle muhtarlarımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum ve her birinin muhtarlar gününü kutluyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Şükrü Sözen muhtarlara günün anlamı ve ziyaretleri nedeniyle fincan takımı hediye etti.
Manavgat Muhtarlar Derneği yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

Manavgat Muhtarlar Derneği yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde  Manavgat Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Yılmaz ve dernek yönetimindeki muhtarları Side Ek Hizmet Binası’nda ağırladı. Muhtarları büyük bir nezaketle kapıda karşılayan Başkan Şükrü Sözen, önce muhtarların gününü kutladı. Sözen, muhtarların bu özel gününde onlarla sıcak sohbet etti, sorunları dinledi, çözüm noktasında yapılacak olan şeyleri paylaştı. Dernek Başkanı Tahsin Yılmaz, halka hizmet noktasında çalışmalarında her an yanlarında olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, “Sizler demokrasinin temel yapı taşları ve vatandaşı temsil noktasında en önemli noktadasınız. Sizler bizim yol arkadaşı, çalışma arkadaşlarımızsınız. Sizleri çok önemsiyoruz. Manavgat Belediyesi olarak elimizden geldiğince sizlerle işbirliği içerisinde hareket ediyor ve sizler sayesinde vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Bölgemizdeki 106 mahalle muhtarımızın her birine sevgimiz sonsuzdur. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde tüm mahalle muhtarlarımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum ve her birinin muhtarlar gününü kutluyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Şükrü Sözen muhtarlara günün anlamı ve ziyaretleri nedeniyle fincan takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.