Manavgatlılar’ın İzmir Yardımları Başkan Sözen’in Kullandığı Tır’la Yola Çıktı

Gündem 04.11.2020 - 20:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2957+ kez okundu.
 

Manavgatlılar’ın İzmir Yardımları Başkan Sözen’in Kullandığı Tır’la Yola Çıktı

Manavgat Belediyesi’nin İzmir’de büyük deprem felaketini yaşayan vatandaşlara can suyu olmak, bir nebze de olsa destek vermek amacıyla başlattığı “İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Söze
Manavgat Belediyesi’nin İzmir’de büyük deprem felaketini yaşayan vatandaşlara can suyu olmak, bir nebze de olsa destek vermek amacıyla başlattığı “İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kullandığı Deprem Yardım TIR’ı ile yola çıktı. Manavgat Belediyesi İzmir’de yaşanan deprem sonrasında “İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyası başlattı. Manavgat halkı Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan Deprem Dayanışma Merkezi’ne yapılan görüşmeler sonucu belirlenen tüplü ısıtıcı, çadır altına sermek mat, kullanılmamış battaniye, çocuk uyku tulumları, çocuk bezi, temizlik malzemeleri, kuru gıda gibi yardım malzemelerini getirdi. Manavgat halkı, İzmir’deki depremzedelerin yaralarını sarmak, onlara bir nebze de olsa can suyu olabilmek amacıyla Atatürk Kültür Merkezi’ne akın etti. Belediyenin kaynakları ve Manavgat halkının destekleriyle 16 metre uzunluğunda, 25 tonluk Deprem Yardım TIR’ı doldurularak İzmir’e yola çıkmaya hazırlandı. TIR’I BAŞKAN SÖZEN KULLANDI Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de kampanya boyunca Deprem Dayanışma Merkezi’nde getirilen malzemelerin yüklenmesinde yardımcı oldu. Manavgat halkı son dakikaya kadar yardımlarını getirmeye devam etti. İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kullandığı Deprem Yardım TIR’ı ile yola çıktı. Başkan Şükrü Sözen İzmir’e kadar TIR’ı kendisinin süreceğini belirterek, Manavgat halkının gönderdiği yardımları kendi elleriyle İzmir’deki ilgili birimlere teslim edeceğini söyledi. Sözen, “Manavgat halkımızın yüreğinden kopan yardım malzemelerini inşallah sağ salim İzmir’deki vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu vesileyle İzmir’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bölgede görev yapan kurumların hepsi seferber olmuş durumda. Böylesi doğal afetler, mutlaka insanların canını acıtıyor fakat insan olmanın duygularını da ön plana çıkarıyor. Birbirimize sahip çıkıp, tek yürek olmayı bu süreçler hatırlatıyor. Manavgat Belediyesi ve Manavgat halkı olarak daha önceki afetlerde olduğu gibi İzmir’de halkın yanında olmak adına, yardımlarımızı ulaştıracağız. Kendim ve ekibimle birlikte giderek doğru yerlere teslim ederek, Manavgat halkımızın da iyilik temennilerini ileteceğiz. Manavgat halkımızın hassasiyetine de teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği geçen belediye ekibimize. Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Manavgat Belediyesi’nin İzmir’de büyük deprem felaketini yaşayan vatandaşlara can suyu olmak, bir nebze de olsa destek vermek amacıyla başlattığı “İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Söze

Manavgat Belediyesi’nin İzmir’de büyük deprem felaketini yaşayan vatandaşlara can suyu olmak, bir nebze de olsa destek vermek amacıyla başlattığı “İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kullandığı Deprem Yardım TIR’ı ile yola çıktı.

Manavgat Belediyesi İzmir’de yaşanan deprem sonrasında “İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyası başlattı. Manavgat halkı Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan Deprem Dayanışma Merkezi’ne yapılan görüşmeler sonucu belirlenen tüplü ısıtıcı, çadır altına sermek mat, kullanılmamış battaniye, çocuk uyku tulumları, çocuk bezi, temizlik malzemeleri, kuru gıda gibi yardım malzemelerini getirdi. Manavgat halkı, İzmir’deki depremzedelerin yaralarını sarmak, onlara bir nebze de olsa can suyu olabilmek amacıyla Atatürk Kültür Merkezi’ne akın etti. Belediyenin kaynakları ve Manavgat halkının destekleriyle 16 metre uzunluğunda, 25 tonluk Deprem Yardım TIR’ı doldurularak İzmir’e yola çıkmaya hazırlandı.

TIR’I BAŞKAN SÖZEN KULLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de kampanya boyunca Deprem Dayanışma Merkezi’nde getirilen malzemelerin yüklenmesinde yardımcı oldu. Manavgat halkı son dakikaya kadar yardımlarını getirmeye devam etti. İzmir İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kullandığı Deprem Yardım TIR’ı ile yola çıktı. Başkan Şükrü Sözen İzmir’e kadar TIR’ı kendisinin süreceğini belirterek, Manavgat halkının gönderdiği yardımları kendi elleriyle İzmir’deki ilgili birimlere teslim edeceğini söyledi. Sözen, “Manavgat halkımızın yüreğinden kopan yardım malzemelerini inşallah sağ salim İzmir’deki vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu vesileyle İzmir’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bölgede görev yapan kurumların hepsi seferber olmuş durumda. Böylesi doğal afetler, mutlaka insanların canını acıtıyor fakat insan olmanın duygularını da ön plana çıkarıyor. Birbirimize sahip çıkıp, tek yürek olmayı bu süreçler hatırlatıyor. Manavgat Belediyesi ve Manavgat halkı olarak daha önceki afetlerde olduğu gibi İzmir’de halkın yanında olmak adına, yardımlarımızı ulaştıracağız. Kendim ve ekibimle birlikte giderek doğru yerlere teslim ederek, Manavgat halkımızın da iyilik temennilerini ileteceğiz. Manavgat halkımızın hassasiyetine de teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği geçen belediye ekibimize. Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.