MATSO, Almanya ITB Turizm Fuarında Manavgat’ı Tanıttı

Ekonomi 11.03.2019 - 19:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1852+ kez okundu.
 

MATSO, Almanya ITB Turizm Fuarında Manavgat’ı Tanıttı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 53. kez ziyaretçilerine kapısını açan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olan Uluslararası Turizm Borsası Fuarı (ITB)’de açtığı stantta Manavgat’ı tanıttı.
Dünyanın en büyük turizm fuarı ve turizm sektörünün buluşma noktası olarak bilinen ITB, Almanya'nın başkenti Berlin kapılarını ziyaretçilerine açtı.  53. kez ziyaretçilerine açan ITB Turizm Borsası Fuar’ında Manavgat-Side turizm destinasyonu MATSO tarafından hazırlanan stant ile tanıtıldı.  6 - 10 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Berlin’deki fuara 180'e aşkın ülkeden 1000 satın almacı, 10 bin katılımcı ilgi gösterdi. Türkiye'de 2 bin 200 metrekarelik bir alanda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, kentler, turizm acenteleri, otel ve THY'nin standı ile yer aldı. MATSO standı ilgi gördü Manavgat-Side turizm destinasyonun tanıtıldığı fuarda MATSO tarafından hazırlanan Manavgat standı ziyaretçi akınına uğradı.  Manavgat-Side standını, MATSO standını Antalya Valisi Münir Karaloğlu başta olmak üzere ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ile turizm profesyonelleri, Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın değişik ülkelerinden tur operatörleri ziyaret etti. MATSO yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş, dünyanın ve Avrupa’nın en büyük fuarlarından birisi olan ITB’de Manavgat Side destinasyonun tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirmek için çaba gösterdiklerini belirterek fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını söyledi. Otelciler ve acentelerin yetkililerinin en üst seviyede buluştuğu fuarda izlenimler iyi olduğunun altını çizen Güneş, “Avrupa’nın en büyük ve son fuarı olan ITB Berlin’de MATSO tarafından açılan Manavgat-Side destinasyonu standımız il gördü” dedi. Erken Rezervasyonlar yüzde 50’yi geçti 2019 yılında Almanya'dan erken rezervasyonların yüzde 50’yi geçtiğine dikkat çeken Güneş, “Yılbaşından bu yana Almanya'dan gelen erken rezervasyonlarda yüzde 50’den fazla artış var” dedi. “Turizm rakamlarının 2015 yılı verilerinin üzerine çıkmasını bekliyoruz” MATSO yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş, dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olan ITB’de Alman turist sayısında 2015 yılındaki rakamların üzerine çıkacağını gözlemlediklerini söyledi. Hizmet kalitemizi ve rüya gibi bir tatil geçirilebileceğini anlatılıyoruz Güneş, “Standımızda Almanya’nın en büyük tur operatörlerini ve ziyaretçilerimiz ağırlayarak Manavgat Side bölgesinin tanıtımını gerçekleştirdik. Yapılan görüşme ve tanıtımlarda tatil bölgelerimizde rüya gibi bir tatil yapılabileceğini, hizmet kalitesini mükemmel olduğunu vurguladık. Misafirperver Türk halkının Avrupalı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırdır ve buna engel teşkil edecek bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek yaptırmış olduğumuz bölgeyi anlatan argümanları turizm operatörleri ve tüketicilere dağıttık. Turizmcilerimiz ve standımızda acenteler ile yeni sezonun kontratlarını yaptılar Aynı zamanda bölgedeki turizmcilerimiz ve standımızda acenteler ile yeni sezonun kontratlarını yaptılar. Kurum olarak ilçemizin yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 53. kez ziyaretçilerine kapısını açan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olan Uluslararası Turizm Borsası Fuarı (ITB)’de açtığı stantta Manavgat’ı tanıttı.

Dünyanın en büyük turizm fuarı ve turizm sektörünün buluşma noktası olarak bilinen ITB, Almanya'nın başkenti Berlin kapılarını ziyaretçilerine açtı.  53. kez ziyaretçilerine açan ITB Turizm Borsası Fuar’ında Manavgat-Side turizm destinasyonu MATSO tarafından hazırlanan stant ile tanıtıldı.  6 - 10 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Berlin’deki fuara 180'e aşkın ülkeden 1000 satın almacı, 10 bin katılımcı ilgi gösterdi. Türkiye'de 2 bin 200 metrekarelik bir alanda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, kentler, turizm acenteleri, otel ve THY'nin standı ile yer aldı.

MATSO standı ilgi gördü

Manavgat-Side turizm destinasyonun tanıtıldığı fuarda MATSO tarafından hazırlanan Manavgat standı ziyaretçi akınına uğradı.  Manavgat-Side standını, MATSO standını Antalya Valisi Münir Karaloğlu başta olmak üzere ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ile turizm profesyonelleri, Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın değişik ülkelerinden tur operatörleri ziyaret etti.

MATSO yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş, dünyanın ve Avrupa’nın en büyük fuarlarından birisi olan ITB’de Manavgat Side destinasyonun tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirmek için çaba gösterdiklerini belirterek fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını söyledi. Otelciler ve acentelerin yetkililerinin en üst seviyede buluştuğu fuarda izlenimler iyi olduğunun altını çizen Güneş, “Avrupa’nın en büyük ve son fuarı olan ITB Berlin’de MATSO tarafından açılan Manavgat-Side destinasyonu standımız il gördü” dedi.

Erken Rezervasyonlar yüzde 50’yi geçti

2019 yılında Almanya'dan erken rezervasyonların yüzde 50’yi geçtiğine dikkat çeken Güneş, “Yılbaşından bu yana Almanya'dan gelen erken rezervasyonlarda yüzde 50’den fazla artış var” dedi.

“Turizm rakamlarının 2015 yılı verilerinin üzerine çıkmasını bekliyoruz”

MATSO yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş, dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olan ITB’de Alman turist sayısında 2015 yılındaki rakamların üzerine çıkacağını gözlemlediklerini söyledi.

Hizmet kalitemizi ve rüya gibi bir tatil geçirilebileceğini anlatılıyoruz

Güneş, “Standımızda Almanya’nın en büyük tur operatörlerini ve ziyaretçilerimiz ağırlayarak Manavgat Side bölgesinin tanıtımını gerçekleştirdik. Yapılan görüşme ve tanıtımlarda tatil bölgelerimizde rüya gibi bir tatil yapılabileceğini, hizmet kalitesini mükemmel olduğunu vurguladık. Misafirperver Türk halkının Avrupalı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırdır ve buna engel teşkil edecek bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek yaptırmış olduğumuz bölgeyi anlatan argümanları turizm operatörleri ve tüketicilere dağıttık.

Turizmcilerimiz ve standımızda acenteler ile yeni sezonun kontratlarını yaptılar

Aynı zamanda bölgedeki turizmcilerimiz ve standımızda acenteler ile yeni sezonun kontratlarını yaptılar. Kurum olarak ilçemizin yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.