MATSO Başkanı Güngör, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı Yayımladı

Ekonomi 09.11.2021 - 23:34, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2849+ kez okundu.
 

MATSO Başkanı Güngör, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı Yayımladı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Güngör, Atatürk’ün yas ve ağıtlarla değil, ülkemizin onun gösterdiği en iyi medeniyetler zirvesine doğru yükselmesi ile ruhunun şad olacağını belirtti. Güngör mesajında şu ifadeler yer verdi;  “Türk Milletini birleştirerek, ülkemizi bağımsızlığa çıkaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünü Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığına adamış, kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren büyük bir komutan ve devlet adamıdır. Atatürk; fikirleri, hayata geçirdiği eserler ve milletimize bıraktığı milli ve manevi değerler ile gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk, yas ve ağıtlarla değil, en iyi medeniyetin zirvesine doğru yükselen bir Türkiye ile ruhu şad olacaktır. Bugün iş adamlarımız dünyanın her yerinde ise, Türkiye her geçen gün daha ileri bir noktaya gelmekte ise Atatürk’ün “Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!” ilkesi milletimizde yankı buluyor demektir. Ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde,  Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum”
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Güngör, Atatürk’ün yas ve ağıtlarla değil, ülkemizin onun gösterdiği en iyi medeniyetler zirvesine doğru yükselmesi ile ruhunun şad olacağını belirtti.

Güngör mesajında şu ifadeler yer verdi;  “Türk Milletini birleştirerek, ülkemizi bağımsızlığa çıkaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünü Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığına adamış, kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren büyük bir komutan ve devlet adamıdır. Atatürk; fikirleri, hayata geçirdiği eserler ve milletimize bıraktığı milli ve manevi değerler ile gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk, yas ve ağıtlarla değil, en iyi medeniyetin zirvesine doğru yükselen bir Türkiye ile ruhu şad olacaktır. Bugün iş adamlarımız dünyanın her yerinde ise, Türkiye her geçen gün daha ileri bir noktaya gelmekte ise Atatürk’ün “Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!” ilkesi milletimizde yankı buluyor demektir. Ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde,  Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.