MATSO’da 2019 Yılı İstihdama Yönelik Teşvik Ve Destekler Bilgilendirme Semineri

Ekonomi 12.03.2019 - 22:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2232+ kez okundu.
 

MATSO’da 2019 Yılı İstihdama Yönelik Teşvik Ve Destekler Bilgilendirme Semineri

MATSO, İŞKUR ve SGK işrbiliği ile 13 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da Otogar Toplantı Salonunda “2019 yılı İstihdama Yönelik Teşvik ve Destekler” konulu bilgilendirme semineri düzenleniyor.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) işbirliği ile “2019 yılı İstihdama Yönelik Teşvik ve Destekler”  konulu bilgilendirme semineri düzenleniyor. 13 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da MATSO Otagar Toplantı Salonunda gerçekleşecek seminere SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Antalya İŞKUR İl Müdürü Veli Tekkanat konuşmacı olarak katılacak. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, seminerde 2019 yılında açıklanan istihdama yönelik teşvik ve desteklerin anlatılacağını belirterek seminere herkesi davet etti. İstihdam seferberliğini destekliyoruz İstihdam Seferberliği 2019’un istihdama büyük katkılar sağlayacağına değinen Başkan Boztaş,  “İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB binasında gerçekleştirildi.  İstihdam paketini olumlu buluyor ve destekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımız Berat Albayrak, Zehra Zümrüt Selçuk ve Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu' na Manavgat İş dünyası adına teşekkür ediyorum” dedi. Antalya adına verdiğimiz 150 bin istihdam sözünü aşmak için çaba gösteriyoruz OBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Antalya için ek 150 bin istihdam sözü verdiği hatırlatan Başkan Boztaş, “Antalya İli'ni temsilen yapmış olduğum konuşmada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 150 bin ek istihdam sağlanacağımızın sözünü vermiştim. Geçen hafta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu’nun katılımı ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Manavgat’ta İş var sloganlı istihdam fuarımızın ardından şimdide 2019 yılında açıklanan istihdama yönelik teşvik ve desteklerin anlatılacağını seminer düzenliyoruz. Antalya olarak devletimizin de verdiği desteklerle 150 bin rakamının üzerine çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
MATSO, İŞKUR ve SGK işrbiliği ile 13 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da Otogar Toplantı Salonunda “2019 yılı İstihdama Yönelik Teşvik ve Destekler” konulu bilgilendirme semineri düzenleniyor.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) işbirliği ile “2019 yılı İstihdama Yönelik Teşvik ve Destekler”  konulu bilgilendirme semineri düzenleniyor. 13 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da MATSO Otagar Toplantı Salonunda gerçekleşecek seminere SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Antalya İŞKUR İl Müdürü Veli Tekkanat konuşmacı olarak katılacak.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, seminerde 2019 yılında açıklanan istihdama yönelik teşvik ve desteklerin anlatılacağını belirterek seminere herkesi davet etti.

İstihdam seferberliğini destekliyoruz

İstihdam Seferberliği 2019’un istihdama büyük katkılar sağlayacağına değinen Başkan Boztaş,  “İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB binasında gerçekleştirildi.  İstihdam paketini olumlu buluyor ve destekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımız Berat Albayrak, Zehra Zümrüt Selçuk ve Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu' na Manavgat İş dünyası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya adına verdiğimiz 150 bin istihdam sözünü aşmak için çaba gösteriyoruz

OBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Antalya için ek 150 bin istihdam sözü verdiği hatırlatan Başkan Boztaş, “Antalya İli'ni temsilen yapmış olduğum konuşmada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 150 bin ek istihdam sağlanacağımızın sözünü vermiştim. Geçen hafta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu’nun katılımı ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Manavgat’ta İş var sloganlı istihdam fuarımızın ardından şimdide 2019 yılında açıklanan istihdama yönelik teşvik ve desteklerin anlatılacağını seminer düzenliyoruz. Antalya olarak devletimizin de verdiği desteklerle 150 bin rakamının üzerine çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.