MATSO’da Devlet Destekleri Ve Teşvikler Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecek

Ekonomi 13.05.2019 - 20:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2121+ kez okundu.
 

MATSO’da Devlet Destekleri Ve Teşvikler Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecek

MATSO, BAKA işbirliği ile 14 Mayıs Salı Günü saat 10.00’da Otogar Toplantı Salonunda devlet destekleri ve teşvikler bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği devlet destekleri ve teşvikler bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. 14 Mayıs Salı Günü saat 10:00’da MATSO Otogar Toplantı Salonunda gerçekleşecek toplantıda “Yatırım Teşvikleri Ve Genel Teşvik Sistemi”, “KOSGEB Destekleri”, “Tarım ve Orman Bakanlığı destekleri”, “BAKA 2019 Mali Destek Programı”, “İhracat Destekleri” ilgili bakanlık ve kurum yetkilileri tarafından anlatılacak. Toplantı soru cevap bölümü ile son bulacak.  Herkesi toplantıya herkesi davet etti MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, toplantıda devletin verdiği hibe ve desteklerin uzmanlar tarafından anlatılacağını belirterek konuların detaylı bir şekilde ele alınacağını söyledi. Toplantı sonunda soru cevap kısmı olacağını kaydeden Boztaş, devletin verdiği teşvik ve destekler toplantısına herkesi davet etti.
MATSO, BAKA işbirliği ile 14 Mayıs Salı Günü saat 10.00’da Otogar Toplantı Salonunda devlet destekleri ve teşvikler bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği devlet destekleri ve teşvikler bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. 14 Mayıs Salı Günü saat 10:00’da MATSO Otogar Toplantı Salonunda gerçekleşecek toplantıda “Yatırım Teşvikleri Ve Genel Teşvik Sistemi”, “KOSGEB Destekleri”, “Tarım ve Orman Bakanlığı destekleri”, “BAKA 2019 Mali Destek Programı”, “İhracat Destekleri” ilgili bakanlık ve kurum yetkilileri tarafından anlatılacak. Toplantı soru cevap bölümü ile son bulacak.

 Herkesi toplantıya herkesi davet etti

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, toplantıda devletin verdiği hibe ve desteklerin uzmanlar tarafından anlatılacağını belirterek konuların detaylı bir şekilde ele alınacağını söyledi. Toplantı sonunda soru cevap kısmı olacağını kaydeden Boztaş, devletin verdiği teşvik ve destekler toplantısına herkesi davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.