MATSO’da Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlendi

Asayiş 08.08.2022 - 21:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1692+ kez okundu.
 

MATSO’da Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlendi

MATSO, TOBB Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (Meybem) A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi Sınavı düzenlendi.
MATSO, TOBB Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (Meybem) A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi Sınavı düzenlendi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (Meybem) A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi Sınavı düzenlendi. MATSO Toplantı Salonunda gerçekleşen yazılı sınavın ardından uygulamalı sınava geçildi. Satış veya kiralamaya konu gayrimenkulün alım-satım-kiralama prosedürlerinin bilinmesi, uygulaması ve uygulandığının kontrol edilmesinin ölçüldüğü “Yazılı” ve “Uygulamalı” olarak iki aşamada yapılan sınavda başarılı olanlar Emlak Danışmanı (Seviye 5)  Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanacaklar. EMLAK DANIŞMANLIĞININ EĞİTİM ALMIŞ BİREYLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLMESİ SEKTÖRDE KALİTE VE DENETİMİ ARTIRIYOR MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  düzenlenen sınavın katılımcılarına sınavda başarılar dileyerek mesleki yeterlilik belgesinin önemine değindi.  Emlak Danışmanlığının mesleğinde eğitim almış ve nitelik kazandırılmış bireyler tarafından yürütülmesinin sektörde kaliteyi artırdığına ve denetim sağladığına vurgu yapan Başkan Güngör, “Bu belge taşınmaz ticareti ile ilgili işletmelerde çalışan kişilerin bu işi yapmaya yetkili ve yeterli kişiler olup olmadığını göstermektedir. Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi zorunluluk haline gelmiştir” diye konuştu.
MATSO, TOBB Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (Meybem) A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi Sınavı düzenlendi.

MATSO, TOBB Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (Meybem) A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi Sınavı düzenlendi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (Meybem) A.Ş. işbirliğinde Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi Sınavı düzenlendi. MATSO Toplantı Salonunda gerçekleşen yazılı sınavın ardından uygulamalı sınava geçildi. Satış veya kiralamaya konu gayrimenkulün alım-satım-kiralama prosedürlerinin bilinmesi, uygulaması ve uygulandığının kontrol edilmesinin ölçüldüğü “Yazılı” ve “Uygulamalı” olarak iki aşamada yapılan sınavda başarılı olanlar Emlak Danışmanı (Seviye 5)  Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanacaklar.

EMLAK DANIŞMANLIĞININ EĞİTİM ALMIŞ BİREYLER TARAFINDAN YÜRÜTÜLMESİ SEKTÖRDE KALİTE VE DENETİMİ ARTIRIYOR

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  düzenlenen sınavın katılımcılarına sınavda başarılar dileyerek mesleki yeterlilik belgesinin önemine değindi.  Emlak Danışmanlığının mesleğinde eğitim almış ve nitelik kazandırılmış bireyler tarafından yürütülmesinin sektörde kaliteyi artırdığına ve denetim sağladığına vurgu yapan Başkan Güngör, “Bu belge taşınmaz ticareti ile ilgili işletmelerde çalışan kişilerin bu işi yapmaya yetkili ve yeterli kişiler olup olmadığını göstermektedir. Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Yeterlilik Belgesi zorunluluk haline gelmiştir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.