MATSO’da “KOSGEB Destekleri” Anlatıldı

Ekonomi 11.06.2022 - 20:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2362+ kez okundu.
 

MATSO’da “KOSGEB Destekleri” Anlatıldı

MATSO ve KOSGEB Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB destekleri bilgilendirme semineri düzenlendi.
MATSO ve KOSGEB Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB destekleri bilgilendirme semineri düzenlendi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca(KOSGEB) Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB destekleri anlatıldı. MATSO Meclis Toplantı Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen seminere MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim uğur Erkış, KOSGEB Antalya İl Müdür Yardımcısı Güneş Ulutürk ve üyeler katıldı. DAHA FAZLA MATSO ÜYESİNİN DESTEK ALMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ Toplantının açılışında konuşan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, üyelerin desteklerden faydalanması için çaba gösterdiklerini belirterek, seminerin verimli geçmesini diledi. KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’ın MATSO üyelerinin desteklerden faydalanması için seminer ve bilgilendirme konusunda daima yardımcı olduğunu kaydeden Başkan Güngör, “Saygıdeğer Müdürüm Manavgat’ımıza, Odamıza, MATSO üyelerimize önem veriyor. Üyelerimizi bilgilendirmek için düzenlediğimiz toplantılarda her zaman bizlere destek oluyor. Bu özveri için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış ise belirli aralıklarla Manavgat’a gelerek destekleri anlattıklarını ifade ederek seminer ve toplantıların hep ilgili gördüğünü söyledi. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör’ün Oda üyelerine faydalı olabilmek ve daha fazla kişinin desteklerden faydalanması için çaba gösterdiğini kaydeden Erkış, çalışmaları ve çabalarından dolayı Başkan Güngör’ü tebrik etti.  Müdür Erkış,  yaptığı sunumla “İşletme Geliştirme Destek Proğramı”nı anlattı. Sunum sonunda girişimcilik ve işletme geliştirme desteklerine yönelik katılımcıların soruları yanıtlandı. KOSGEB Antalya İl Müdür Yardımcısı Güneş Ulutürk ise ayrı bir salonda katılımcıların birebir sorularını yanıtladı başvurular hakkında bilgiler verdi. Toplantı sonunda MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, “verdiği değerli bilgiler için KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’a, KOSGEB Antalya İl Müdür Yardımcısı Güneş Ulutürk’e ve toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür etti.
MATSO ve KOSGEB Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB destekleri bilgilendirme semineri düzenlendi.

MATSO ve KOSGEB Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB destekleri bilgilendirme semineri düzenlendi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca(KOSGEB) Antalya İl Müdürlüğü işbirliği ile KOSGEB destekleri anlatıldı. MATSO Meclis Toplantı Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen seminere MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim uğur Erkış, KOSGEB Antalya İl Müdür Yardımcısı Güneş Ulutürk ve üyeler katıldı.

DAHA FAZLA MATSO ÜYESİNİN DESTEK ALMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Toplantının açılışında konuşan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, üyelerin desteklerden faydalanması için çaba gösterdiklerini belirterek, seminerin verimli geçmesini diledi. KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’ın MATSO üyelerinin desteklerden faydalanması için seminer ve bilgilendirme konusunda daima yardımcı olduğunu kaydeden Başkan Güngör, “Saygıdeğer Müdürüm Manavgat’ımıza, Odamıza, MATSO üyelerimize önem veriyor. Üyelerimizi bilgilendirmek için düzenlediğimiz toplantılarda her zaman bizlere destek oluyor. Bu özveri için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış ise belirli aralıklarla Manavgat’a gelerek destekleri anlattıklarını ifade ederek seminer ve toplantıların hep ilgili gördüğünü söyledi. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör’ün Oda üyelerine faydalı olabilmek ve daha fazla kişinin desteklerden faydalanması için çaba gösterdiğini kaydeden Erkış, çalışmaları ve çabalarından dolayı Başkan Güngör’ü tebrik etti. 

Müdür Erkış,  yaptığı sunumla “İşletme Geliştirme Destek Proğramı”nı anlattı. Sunum sonunda girişimcilik ve işletme geliştirme desteklerine yönelik katılımcıların soruları yanıtlandı.

KOSGEB Antalya İl Müdür Yardımcısı Güneş Ulutürk ise ayrı bir salonda katılımcıların birebir sorularını yanıtladı başvurular hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonunda MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, “verdiği değerli bilgiler için KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’a, KOSGEB Antalya İl Müdür Yardımcısı Güneş Ulutürk’e ve toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.