MATSO’dan Üyelerine “Pandemi Döneminde E-Ticaretin Önemi” Eğitimi

Ekonomi 05.06.2020 - 21:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3064+ kez okundu.
 

MATSO’dan Üyelerine “Pandemi Döneminde E-Ticaretin Önemi” Eğitimi

MATSO tarafından üyelerine yönelik Zoom Webinar üzerinden Pandemi döneminde e-ticaretin önemi” eğitimi gerçekleştirildi
MATSO tarafından üyelerine yönelik  Zoom Webinar üzerinden Pandemi döneminde e-ticaretin önemi” eğitimi gerçekleştirildi Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO),  tarafından Zoom  Webinar üzerinden Pandemi döneminde e-ticaretin önemi” eğitimi gerçekleştirildi. MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen’in moderatörlüğünde gerçekleşen ve Eğitmen Raşit Doğan tarafından verilen eğitim yaklaşık 1.5 saat sürdü. Sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan eğitimde katılımcıların soruları da yanıtlandı. Eğitmen Raşit Doğan tarafından verilecek eğitimde Pandemi döneminde e- ticaretin önemi ve en çok satış yapan sektörler ile e ticaret yazılımları ve hazır sistemleri,  e ticaret güvenlik ve hukuk, e ticarette pazarlama ve uygulamaları gibi konular ele alındı. Değişen dünya şartlarına üyelerimizi hazırlamayı hedefliyoruz MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen, hedeflerinin üyelerinin ve çalışanlarının  değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirterek pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandığını söyledi. Pandemi döneminde internet kullanımı yaygınlaşmasıyla sanal ortama fazla zaman geçirdiğine vurgu yapan Ergen, e-ticaretin bu dönemde yüzde 400 civarında artış gösterdiğini kaydetti. Ergen, “daha önceden e-ticarete girmiş olan üyelerimiz bu dönemde internet ortamında satışlarına devam ettiler.  Düzenlediğimiz eğitiminde üyelerimize katkı sağlamasını amaçlıyoruz” dedi.
MATSO tarafından üyelerine yönelik Zoom Webinar üzerinden Pandemi döneminde e-ticaretin önemi” eğitimi gerçekleştirildi

MATSO tarafından üyelerine yönelik  Zoom Webinar üzerinden Pandemi döneminde e-ticaretin önemi” eğitimi gerçekleştirildi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO),  tarafından Zoom  Webinar üzerinden Pandemi döneminde e-ticaretin önemi” eğitimi gerçekleştirildi. MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen’in moderatörlüğünde gerçekleşen ve Eğitmen Raşit Doğan tarafından verilen eğitim yaklaşık 1.5 saat sürdü. Sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan eğitimde katılımcıların soruları da yanıtlandı.

Eğitmen Raşit Doğan tarafından verilecek eğitimde Pandemi döneminde e- ticaretin önemi ve en çok satış yapan sektörler ile e ticaret yazılımları ve hazır sistemleri,  e ticaret güvenlik ve hukuk, e ticarette pazarlama ve uygulamaları gibi konular ele alındı.

Değişen dünya şartlarına üyelerimizi hazırlamayı hedefliyoruz

MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen, hedeflerinin üyelerinin ve çalışanlarının  değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirterek pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandığını söyledi. Pandemi döneminde internet kullanımı yaygınlaşmasıyla sanal ortama fazla zaman geçirdiğine vurgu yapan Ergen, e-ticaretin bu dönemde yüzde 400 civarında artış gösterdiğini kaydetti. Ergen, “daha önceden e-ticarete girmiş olan üyelerimiz bu dönemde internet ortamında satışlarına devam ettiler.  Düzenlediğimiz eğitiminde üyelerimize katkı sağlamasını amaçlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.