MATSO Meclisinde Gündem; Pandemi Sonrası Hazırlıkları

Ekonomi 30.04.2020 - 21:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1670+ kez okundu.
 

MATSO Meclisinde Gündem; Pandemi Sonrası Hazırlıkları

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MATSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Müşterek Komite Toplantısı ile birlikte video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.
MATSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Müşterek Komite Toplantısı ile birlikte video konferans yöntemi ile Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündem pandemi sonrası hazırlıkları oldu. Toplantıda Manavgat –Side turizm destinasyonun güvenli bir yer olduğunu anlatan çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda konuşan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, pandemi sonrasında turizmde tercihlerin değişeceğini belirterek yeni döneme yönelik aksiyon alınması gerektiğini söyledi. Turizm sektörünün uluslararası alanda da geçerliliği olan bir sertifikasyon programı üzerinde durduğunu ifade eden Başkan Boztaş, bu konuda tüm detayların ele alınmaya devam edildiğine vurgu yaptı.  Manavgat – Side destinasyonu olarak yeni döneme yönelik bu dönemin bir fırsat bilinerek otellerin dezenfeksiyonun yapılması gerektiğini söyleyerek, personellerin eğitime tabi tutularak yeni döneme yönelik hazırlıkların yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Boztaş, “turizmde tesislerimizin yanı sıra esnaflarımızın işvelerini dezenfekte yaparak personellerini eğitime tabi tutulup hazırlık yapması çok yararlı olacaktır” dedi. Manavgat - Side destinasyonu en güvenli bölgedir Boztaş, turizm sektörünün özellikle bölgenin sağlık açısında güvenli olduğunu anlatan iletişim kanalları üzerinde durmasının önemine işaret eden Başkan Boztaş, pandemi döneminde en güvenli ülkelerinde başında Türkiye’nin geldiği, Türkiye’de Antalya’nın Antalya içerisinde ise Manavgat’ın çok güvenli olduğunu anlattı. Başkan Boztaş’tan teşekkürler  Başkan Boztaş, “Bunda sayın valimiz Münir Karaloğlu olmak üzere Manavgat Kaymakamımız Dr. Sayın Mustafa yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen ve sağlık çalışanlarımızın çok büyük emekleri var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz pandeminin başlamasıyla aldığı kararlarla bölgemizin bu konuda çok iyi konuma gelmesini sağladı. Kaymakamlığımız tüm kurumlar ve belediyemiz ile çok koordineli çalışıyor. İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza yetişmeye çalışıyorlar. Belediyelerimiz tüm devlet kurumları, parklar ve toplu kullanılan alanları dezenfekte etmesinin yanı sıra cadde ve sokakların tamamını yıkadı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Boztaş, Manavgat-Side destinasyonun sağlık açısında güvenli olması nedeniyle pandemi sonrasında turizmde bölgemize çok büyük ilginin olacağına işaret etti. 
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MATSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Müşterek Komite Toplantısı ile birlikte video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

MATSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Müşterek Komite Toplantısı ile birlikte video konferans yöntemi ile Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündem pandemi sonrası hazırlıkları oldu. Toplantıda Manavgat –Side turizm destinasyonun güvenli bir yer olduğunu anlatan çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıda konuşan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, pandemi sonrasında turizmde tercihlerin değişeceğini belirterek yeni döneme yönelik aksiyon alınması gerektiğini söyledi. Turizm sektörünün uluslararası alanda da geçerliliği olan bir sertifikasyon programı üzerinde durduğunu ifade eden Başkan Boztaş, bu konuda tüm detayların ele alınmaya devam edildiğine vurgu yaptı.

 Manavgat – Side destinasyonu olarak yeni döneme yönelik bu dönemin bir fırsat bilinerek otellerin dezenfeksiyonun yapılması gerektiğini söyleyerek, personellerin eğitime tabi tutularak yeni döneme yönelik hazırlıkların yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Boztaş, “turizmde tesislerimizin yanı sıra esnaflarımızın işvelerini dezenfekte yaparak personellerini eğitime tabi tutulup hazırlık yapması çok yararlı olacaktır” dedi.

Manavgat - Side destinasyonu en güvenli bölgedir

Boztaş, turizm sektörünün özellikle bölgenin sağlık açısında güvenli olduğunu anlatan iletişim kanalları üzerinde durmasının önemine işaret eden Başkan Boztaş, pandemi döneminde en güvenli ülkelerinde başında Türkiye’nin geldiği, Türkiye’de Antalya’nın Antalya içerisinde ise Manavgat’ın çok güvenli olduğunu anlattı.

Başkan Boztaş’tan teşekkürler

 Başkan Boztaş, “Bunda sayın valimiz Münir Karaloğlu olmak üzere Manavgat Kaymakamımız Dr. Sayın Mustafa yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen ve sağlık çalışanlarımızın çok büyük emekleri var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz pandeminin başlamasıyla aldığı kararlarla bölgemizin bu konuda çok iyi konuma gelmesini sağladı. Kaymakamlığımız tüm kurumlar ve belediyemiz ile çok koordineli çalışıyor. İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza yetişmeye çalışıyorlar. Belediyelerimiz tüm devlet kurumları, parklar ve toplu kullanılan alanları dezenfekte etmesinin yanı sıra cadde ve sokakların tamamını yıkadı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Boztaş, Manavgat-Side destinasyonun sağlık açısında güvenli olması nedeniyle pandemi sonrasında turizmde bölgemize çok büyük ilginin olacağına işaret etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.