MATSO, Üyeleri İçin Kriz Masası Oluşturdu

Ekonomi 02.04.2020 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2060+ kez okundu.
 

MATSO, Üyeleri İçin Kriz Masası Oluşturdu

MATSO korona virüsü (covid-19) salgını nedeniyle yaşanan olumsuzluklar ilgili üyelerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara iletmek amacıyla kriz masası oluşturdu.
Korona virüsü salgını başladığından bu yana sürekli üyelerinin yaşadığı olumsuzluklarla yakından ilgilenen Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)  salgın nedeniyle yaşanan olumsuzluklar ilgili üyelerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara iletmek amacıyla kriz masası oluşturdu. MATSO üyeleri sorun, talep ve çözüm önerilerini korona@matso.org.tr mail adresi ile 0 530 650 36 40 veya  0 530 321 06 56 whatsapp hatlarımıza 7/24 iletebilecek. SORUNLARI TOBB İLGİLİ KURUMLARA İLETİYORUZ MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, salgının başlamasının ardından üyelerden gelen çok sayıda sorun, talep ve çözüm önerileri TOBB ve ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi. Boztaş, “ Üyelerimiz sorunlarını ve taleplerini korona@matso.org.tr mail adresi ile 0 530 650 36 40 veya  0 530 321 06 56 whatsapp hatlarımıza 7/24 iletebilirler. Yazıların sade, kısa, açık ve net olması, gönderici bilgilerinin bulunması ve mümkünse ilgili makamın zikredilmesi, hızlı çözüm alınması açısından son derece önemlidir” diye konuştu. İLETMİŞ OLDUĞUMUZ SORUNLARIN BAZILARI ÇÖZÜLDÜ Üyelerden gelen ve sorun, talep ve çözüm önerilerin bazılarının ilgili kurumlar tarafından çözüldüğünü bazılarının da çözülmesini beklediklerini kaydeden Boztaş, konuyla ilgili www.matso.org.tr web sayfalarında ayrı bir buton açtıklarını kaydetti. ÜYELERİMİZDEN GELEN SORUN, TALEP VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TAKİPÇİSİYİZ Başkan Boztaş, üyelerden gelen ve sorun, talep ve çözüm önerilerinin takipçisi olacaklarını ifade etti.
MATSO korona virüsü (covid-19) salgını nedeniyle yaşanan olumsuzluklar ilgili üyelerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara iletmek amacıyla kriz masası oluşturdu.

Korona virüsü salgını başladığından bu yana sürekli üyelerinin yaşadığı olumsuzluklarla yakından ilgilenen Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)  salgın nedeniyle yaşanan olumsuzluklar ilgili üyelerinden gelen sorun, talep ve çözüm önerilerini TOBB ve ilgili kurumlara iletmek amacıyla kriz masası oluşturdu. MATSO üyeleri sorun, talep ve çözüm önerilerini korona@matso.org.tr mail adresi ile 0 530 650 36 40 veya  0 530 321 06 56 whatsapp hatlarımıza 7/24 iletebilecek.

SORUNLARI TOBB İLGİLİ KURUMLARA İLETİYORUZ

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, salgının başlamasının ardından üyelerden gelen çok sayıda sorun, talep ve çözüm önerileri TOBB ve ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi.

Boztaş, “ Üyelerimiz sorunlarını ve taleplerini korona@matso.org.tr mail adresi ile 0 530 650 36 40 veya  0 530 321 06 56 whatsapp hatlarımıza 7/24 iletebilirler. Yazıların sade, kısa, açık ve net olması, gönderici bilgilerinin bulunması ve mümkünse ilgili makamın zikredilmesi, hızlı çözüm alınması açısından son derece önemlidir” diye konuştu.

İLETMİŞ OLDUĞUMUZ SORUNLARIN BAZILARI ÇÖZÜLDÜ

Üyelerden gelen ve sorun, talep ve çözüm önerilerin bazılarının ilgili kurumlar tarafından çözüldüğünü bazılarının da çözülmesini beklediklerini kaydeden Boztaş, konuyla ilgili www.matso.org.tr web sayfalarında ayrı bir buton açtıklarını kaydetti.

ÜYELERİMİZDEN GELEN SORUN, TALEP VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİN TAKİPÇİSİYİZ

Başkan Boztaş, üyelerden gelen ve sorun, talep ve çözüm önerilerinin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.