MATSO Üyeleri İçin Turistlerin Eğilimlerini Anketlerle Ölçerek Raporlayacak

Ekonomi 05.07.2019 - 23:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1951+ kez okundu.
 

MATSO Üyeleri İçin Turistlerin Eğilimlerini Anketlerle Ölçerek Raporlayacak

MATSO, Manavgat-Side turizm destinasyonuna tatile gelen turistlerin bölgeyi tercih etme nedenleri, bölgede yaptıkları ziyaretler, alışveriş eğilimlerini ölçmek ve varsa yaşamış oldukları sorunları tespit etmek gibi konuları ölçmek amacıyla anket çalışması gerçekleştiriyor. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyelerine Manavgat-Side turizm destinasyonuna tatile gelen turistlerin eğilimlerini ölçmek amacıyla anket çalışması gerçekleştiriyor. Manavgat’ın farklı yerlerinde gerçekleştirilen anket çalışmasında turistlere 14 soru yöneltiliyor.   MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat-Side destinasyonunda yılda  4 milyondan fazla turistin tatil yaptığını vurgulayarak, tatile gelen turistlerin memnuniyeti, alışverişler eğilimleri ve benzeri konuları anket çalışması ile ölçerek çalışmanın sonuçlarını rapor haline getirerek üyelerin hizmetine sunacaklarını kaydetti. Turistlerin tercihlerini 3 dilde ölçüyoruz Gelen turistin eğilimlerini tespit edebilmek amacıyla Almanca İngilizce, Rusça dillerinde olmak üzere 14 sorudan oluşan anket çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Boztaş, “ Manavgat-Side destinasyonunu ziyaret eden misafirlerimizin bölgemizi tercih etme nedenleri, bölgede yaptıkları ziyaretler, alışveriş eğilimlerini ölçmek ve gelen misafirlerimizin varsa yaşamış oldukları sorunları tespit etmek amacıyla anket düzenliyoruz. Turizmin temelinin müşteri memnuniyeti ve karşılıklı güven oluşturur. Bölgeye gelen turistlerin memnuniyeti ölçmek yakın çevresine tavsiye edip etmeyeceği çok önemlidir” dedi. Üyelerimizin ürün sunumunu iyileştirecektir Yapılan anket sonucunu rapor haline getirilerek üyelerin hizmetine sunulacağını, bununda MATSO üyelerinin gelen turiste daha iyi hizmet edebilmesini sağlayacağını vurgulayan Boztaş, “Üyelerimizin bu anket sayesinde gelen turistin eğilimlerini bilerek daha bilinçli şekilde onların ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde ürün ve hizmet sunumu yapabilecek. İyi hizmet ve iyi sunum ile turistlerin daha fazla alışveriş yapmasını sağlayacak. Buda üyelerimize ve bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır” diye konuştu. Anket verileri tanıtım çalışmalarımıza da ışık tutacak Yapılan ankette turistlerin hangi kanal ile Manavgat-Side destinasyonunu tercih ettikleri ve tercih etme sebeplerini de öğrenmiş olacaklarını belirten Boztaş, yurt dışında turizme yönelik yapmış olduklarını fuarlar ve tanıtım kanallarını ona göre planlayarak gerçekleştireceklerini söyledi. Manavgat-Side destinasyonunu tanıtıcı hediyeler dağıtıyoruz Anket yapılan turistlere çeşitli hediyeler takdim ettiklerini ifade eden Başkan Boztaş, hediyelerin Manavgat-Side destinasyonu tanıtmak amacıyla açmış oldukları web sitesine yönlendirici hediyeler olduğunu kaydetti. 

MATSO, Manavgat-Side turizm destinasyonuna tatile gelen turistlerin bölgeyi tercih etme nedenleri, bölgede yaptıkları ziyaretler, alışveriş eğilimlerini ölçmek ve varsa yaşamış oldukları sorunları tespit etmek gibi konuları ölçmek amacıyla anket çalışması gerçekleştiriyor.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyelerine Manavgat-Side turizm destinasyonuna tatile gelen turistlerin eğilimlerini ölçmek amacıyla anket çalışması gerçekleştiriyor. Manavgat’ın farklı yerlerinde gerçekleştirilen anket çalışmasında turistlere 14 soru yöneltiliyor.  

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat-Side destinasyonunda yılda  4 milyondan fazla turistin tatil yaptığını vurgulayarak, tatile gelen turistlerin memnuniyeti, alışverişler eğilimleri ve benzeri konuları anket çalışması ile ölçerek çalışmanın sonuçlarını rapor haline getirerek üyelerin hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Turistlerin tercihlerini 3 dilde ölçüyoruz

Gelen turistin eğilimlerini tespit edebilmek amacıyla Almanca İngilizce, Rusça dillerinde olmak üzere 14 sorudan oluşan anket çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Boztaş, “ Manavgat-Side destinasyonunu ziyaret eden misafirlerimizin bölgemizi tercih etme nedenleri, bölgede yaptıkları ziyaretler, alışveriş eğilimlerini ölçmek ve gelen misafirlerimizin varsa yaşamış oldukları sorunları tespit etmek amacıyla anket düzenliyoruz. Turizmin temelinin müşteri memnuniyeti ve karşılıklı güven oluşturur. Bölgeye gelen turistlerin memnuniyeti ölçmek yakın çevresine tavsiye edip etmeyeceği çok önemlidir” dedi.

Üyelerimizin ürün sunumunu iyileştirecektir

Yapılan anket sonucunu rapor haline getirilerek üyelerin hizmetine sunulacağını, bununda MATSO üyelerinin gelen turiste daha iyi hizmet edebilmesini sağlayacağını vurgulayan Boztaş, “Üyelerimizin bu anket sayesinde gelen turistin eğilimlerini bilerek daha bilinçli şekilde onların ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde ürün ve hizmet sunumu yapabilecek. İyi hizmet ve iyi sunum ile turistlerin daha fazla alışveriş yapmasını sağlayacak. Buda üyelerimize ve bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Anket verileri tanıtım çalışmalarımıza da ışık tutacak

Yapılan ankette turistlerin hangi kanal ile Manavgat-Side destinasyonunu tercih ettikleri ve tercih etme sebeplerini de öğrenmiş olacaklarını belirten Boztaş, yurt dışında turizme yönelik yapmış olduklarını fuarlar ve tanıtım kanallarını ona göre planlayarak gerçekleştireceklerini söyledi.

Manavgat-Side destinasyonunu tanıtıcı hediyeler dağıtıyoruz

Anket yapılan turistlere çeşitli hediyeler takdim ettiklerini ifade eden Başkan Boztaş, hediyelerin Manavgat-Side destinasyonu tanıtmak amacıyla açmış oldukları web sitesine yönlendirici hediyeler olduğunu kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.