Matso, Üyeleri İçin Yeniden Destek Talebinde Bulundu

Ekonomi 30.03.2020 - 18:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2551+ kez okundu.
 

Matso, Üyeleri İçin Yeniden Destek Talebinde Bulundu

MATSO, geçtiğimiz günlerde açıklanan destek paketinin Manavgat İş dünyası ve çalışanlarının taleplerini karşılamaması nedeniyle TOBB aracığı ile ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu.
Covid-19 virüs salgını sonrası alınan açıklanan destek paketi öncesinde Koronavirüs (Covid 19) salgını nedeni ile yaşanan kriz nedeniyle üyelerinin sorunlarını maddeler haline getirerek ilgili mercilere yazılı olarak bildiren MATSO şimdi de Türkiye Odalar ve Borsalar ( TOBB)’ aracılığı ile ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu. MATSO OLARAK HÜKÜMETİN DESTEK PAKETİ AÇIKLAMASI ÖNCESİNDE TALEPTE BULUNMUŞTUk Koronavirüs (Covid 19) salgını nedeni ile yaşanan kriz nedeniyle üyelerinin sorunlarını SMS ve mail yöntemi ile toplayan MATSO üyelerinden gelen talepleri yönetim kurulu ve komite başkanları toplantısında değerlendirdikten sonra 4 maddelik karar haline getirmişti. Alınan kararlar MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş imzası ile ilgili mercilere iletilmek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’a yazılı olarak bildirmişti. DESTEK TALEPLERİMİZ KARŞILANMAMIŞTI Alınan ekonomik kararların ardından MATSO, Başkan Ahmet Boztaş imzası ile yeniden talepler hazırlayarak ilgili mercilere ulaştırılmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'a iletti. TALEPLERİMİZ 1- Kısa Çalışma Ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması 2- Esnaf Paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması 3- İşe devam Desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması 4- Erteleme Taleplerinin İşe Devam Kredisi faiz oranından yapılması ve Tüm Krediler için Dikkate alınması MANAVGAT İŞ DÜNYASINI EKONOMİK SIKINTILARDAN KURTARACAK TALEPLERİMİZİ İLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet açıklanan destek paketinin Manavgat İş dünyası ve çalışanlarının taleplerini karşılamadığını belirterek ilgili mercilere iletilmek üzere TOBB, aracılığı ile ek destek talebinde bulunduklarını söyledi. Boztaş, “Ağırlığı Turizm ve bu sektöre tedarikçi niteliğindeki ticaret ve imalat sanayinde faaliyet gösteren üyelerimizin açıklanan desteklerden daha fazla sayıda faydalanabilmeleri için  “Kısa Çalışma Ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması”,  “Esnaf Paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması”,  “İşe devam Desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması”, 4- Erteleme Taleplerinin İşe Devam Kredisi faiz oranından yapılması ve Tüm Krediler için Dikkate alınması. Bu konuları ilgili mercilere taşıyarak takip ve desteklerini iş dünyamızdan esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na çok teşekkür ederiz. Manavgat iş dünyasının ekonomik sıkıntıları en aza indirebilecek olan taleplerimizin takibine de devam ediyoruz” dedi.
MATSO, geçtiğimiz günlerde açıklanan destek paketinin Manavgat İş dünyası ve çalışanlarının taleplerini karşılamaması nedeniyle TOBB aracığı ile ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu.

Covid-19 virüs salgını sonrası alınan açıklanan destek paketi öncesinde Koronavirüs (Covid 19) salgını nedeni ile yaşanan kriz nedeniyle üyelerinin sorunlarını maddeler haline getirerek ilgili mercilere yazılı olarak bildiren MATSO şimdi de Türkiye Odalar ve Borsalar ( TOBB)’ aracılığı ile ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu.

MATSO OLARAK HÜKÜMETİN DESTEK PAKETİ AÇIKLAMASI ÖNCESİNDE TALEPTE BULUNMUŞTUk

Koronavirüs (Covid 19) salgını nedeni ile yaşanan kriz nedeniyle üyelerinin sorunlarını SMS ve mail yöntemi ile toplayan MATSO üyelerinden gelen talepleri yönetim kurulu ve komite başkanları toplantısında değerlendirdikten sonra 4 maddelik karar haline getirmişti. Alınan kararlar MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş imzası ile ilgili mercilere iletilmek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’a yazılı olarak bildirmişti.

DESTEK TALEPLERİMİZ KARŞILANMAMIŞTI

Alınan ekonomik kararların ardından MATSO, Başkan Ahmet Boztaş imzası ile yeniden talepler hazırlayarak ilgili mercilere ulaştırılmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'a iletti.

TALEPLERİMİZ

1- Kısa Çalışma Ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması

2- Esnaf Paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması

3- İşe devam Desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması

4- Erteleme Taleplerinin İşe Devam Kredisi faiz oranından yapılması ve Tüm Krediler için Dikkate alınması

MANAVGAT İŞ DÜNYASINI EKONOMİK SIKINTILARDAN KURTARACAK TALEPLERİMİZİ İLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet açıklanan destek paketinin Manavgat İş dünyası ve çalışanlarının taleplerini karşılamadığını belirterek ilgili mercilere iletilmek üzere TOBB, aracılığı ile ek destek talebinde bulunduklarını söyledi. Boztaş, “Ağırlığı Turizm ve bu sektöre tedarikçi niteliğindeki ticaret ve imalat sanayinde faaliyet gösteren üyelerimizin açıklanan desteklerden daha fazla sayıda faydalanabilmeleri için  “Kısa Çalışma Ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması”,  “Esnaf Paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması”,  “İşe devam Desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması”, 4- Erteleme Taleplerinin İşe Devam Kredisi faiz oranından yapılması ve Tüm Krediler için Dikkate alınması. Bu konuları ilgili mercilere taşıyarak takip ve desteklerini iş dünyamızdan esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na çok teşekkür ederiz. Manavgat iş dünyasının ekonomik sıkıntıları en aza indirebilecek olan taleplerimizin takibine de devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.