Mavide Buluşalım Projesinin 3. Etabı Başarı İle Gerçekleştirildi

Asayiş 29.04.2019 - 20:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1538+ kez okundu.
 

Mavide Buluşalım Projesinin 3. Etabı Başarı İle Gerçekleştirildi

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı 'MAVİDE BULUŞALIM' projesinin üçüncü buluşması 28 Nisan Pazar günü Expo 2016 Antalya'da gerçekleşti. İlk olarak Küçük Balık Dedektifleri eğitimi alan çocuklar daha sonra oltalarını alıp balık tuttular ve tuttukları balıkları yaşam alanlarına geri bırakarak sertifikalarını almaya hak kazandılar. Proje sayesinde çocuklarımıza, balık çeşitlerini, amatör balık avcılığı kurallarını, deniz canlılarını, deniz kirliliği ve bu kirliliğin deniz canlıları üzerinde etkilerini, sürdürülebilir su ürünleri avcılığını öğrenecek. Bu sayede çocuklarımıza, doğa ve deniz sevgisi aşılanmış olacak. Program sonunda çocuklara sertifikaları ve balık dedektifi kimliklerini verildi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı 'MAVİDE BULUŞALIM' projesinin üçüncü buluşması 28 Nisan Pazar günü Expo 2016 Antalya'da gerçekleşti.

İlk olarak Küçük Balık Dedektifleri eğitimi alan çocuklar daha sonra oltalarını alıp balık tuttular ve tuttukları balıkları yaşam alanlarına geri bırakarak sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Proje sayesinde çocuklarımıza, balık çeşitlerini, amatör balık avcılığı kurallarını, deniz canlılarını, deniz kirliliği ve bu kirliliğin deniz canlıları üzerinde etkilerini, sürdürülebilir su ürünleri avcılığını öğrenecek. Bu sayede çocuklarımıza, doğa ve deniz sevgisi aşılanmış olacak.

Program sonunda çocuklara sertifikaları ve balık dedektifi kimliklerini verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.