Meclis Üyeleri’nden Sonra Üyelerde Muratpaşa İlçe Başkanı’na Tepkileri Büyüyor

Politika 18.06.2020 - 23:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3007+ kez okundu.
 

Meclis Üyeleri’nden Sonra Üyelerde Muratpaşa İlçe Başkanı’na Tepkileri Büyüyor

İyi Parti Üyesi İbrahim Uysal Sosyal Medya hesabından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanına tepkilerini paylaştı. İyi Parti Üyesi İbrahim Uysal, “Genel Merkez'e ve Genel Başkanımıza bu olaya el koyma çağrısı yapıyoruz.  Kongreyi keyfiyetle iptal etmek demokrasiye kılıç vurmaktır. Antalya’nın geleceğini çalmaya çalışan Yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışarak oyuna halen daha Ankara’dan müdahale etmeye çalışıyor Çünkü kuyruk acısı büyük… Ortalığı burada bulandıran yardımcısı ise elinde Su testisi ile suyun başında bekliyor. Ama su testisi suyolunda kırılacak, yavuz hırsız da gereken dersi eninde sonunda alacak. İşbirlikçi kriptolar şimdiki hedefiniz Alanya siz oyunu kurarken biz sizi izliyoruz. Er meydanı kuruldu bir kere... Muratpaşa içinse genelge ve demokrasi tanımaz tavrınız demokratik yenilgiyle tamamlanacak. Ne kırmızı kaplı, Ne de mavi kaplı ajandanız, Ne paranız, ne de dini alet edip kirlettiğiniz yeminleriniz, namus kavramını karıştırdığınız siyaset anlayışınız sizi kurtaramayacak, kazanan gerçek İYİ’ler ve gerçek demokrasi olacak. Korkunun ecele faydası yok, İYİ’lerin inadı bu oyunu bozacak. “ dedi.

İyi Parti Üyesi İbrahim Uysal Sosyal Medya hesabından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanına tepkilerini paylaştı.

İyi Parti Üyesi İbrahim Uysal, “Genel Merkez'e ve Genel Başkanımıza bu olaya el koyma çağrısı yapıyoruz. 

Kongreyi keyfiyetle iptal etmek demokrasiye kılıç vurmaktır.

Antalya’nın geleceğini çalmaya çalışan Yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışarak oyuna halen daha Ankara’dan müdahale etmeye çalışıyor

Çünkü kuyruk acısı büyük…

Ortalığı burada bulandıran yardımcısı ise elinde Su testisi ile suyun başında bekliyor.

Ama su testisi suyolunda kırılacak, yavuz hırsız da gereken dersi eninde sonunda alacak.

İşbirlikçi kriptolar şimdiki hedefiniz Alanya siz oyunu kurarken biz sizi izliyoruz.

Er meydanı kuruldu bir kere...

Muratpaşa içinse genelge ve demokrasi tanımaz tavrınız demokratik yenilgiyle tamamlanacak.

Ne kırmızı kaplı, Ne de mavi kaplı ajandanız, Ne paranız, ne de dini alet edip kirlettiğiniz yeminleriniz, namus kavramını karıştırdığınız siyaset anlayışınız sizi kurtaramayacak, kazanan gerçek İYİ’ler ve gerçek demokrasi olacak.

Korkunun ecele faydası yok, İYİ’lerin inadı bu oyunu bozacak. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.