Mehmet Akif Ersoy’a Semt Spor Sahası

Belediyeler 28.06.2019 - 22:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2508+ kez okundu.
 

Mehmet Akif Ersoy’a Semt Spor Sahası

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne toplamda 4 bin 325 metrekare kullanım alanı olan yeni bir semt spor sahası kazandırdı.
Kepez Belediyesi, semt spor sahalarına bir yenisini daha ekledi. İlçeye daha fazla nitelikli semt spor sahası kazandırmak için çalışan Kepez Belediyesi, Mehmet Atay Caddesi üzerindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne semt spor sahası kazandırdı. Toplamda 4 bin 325 metrekare kullanım alanı olan semt spor sahasında futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar ve çatılı kamelyalar yer alıyor. Kepez’in çocukları için Çimlerle yeşillendirilen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki semt spor sahasına Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklar meyve ağaçlarının arasında büyüsün diye incir, dut ve portakal ağaçları da dikildi. İlçede spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kepez Belediyesi, semt spor sahaları ile vatandaşlara hem konforlu bir ortamda spor yapma, hem de doğayla kucaklaşma imkanı sunuyor.
Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne toplamda 4 bin 325 metrekare kullanım alanı olan yeni bir semt spor sahası kazandırdı.

Kepez Belediyesi, semt spor sahalarına bir yenisini daha ekledi. İlçeye daha fazla nitelikli semt spor sahası kazandırmak için çalışan Kepez Belediyesi, Mehmet Atay Caddesi üzerindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne semt spor sahası kazandırdı. Toplamda 4 bin 325 metrekare kullanım alanı olan semt spor sahasında futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar ve çatılı kamelyalar yer alıyor.

Kepez’in çocukları için

Çimlerle yeşillendirilen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki semt spor sahasına Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklar meyve ağaçlarının arasında büyüsün diye incir, dut ve portakal ağaçları da dikildi. İlçede spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kepez Belediyesi, semt spor sahaları ile vatandaşlara hem konforlu bir ortamda spor yapma, hem de doğayla kucaklaşma imkanı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.