Mehmet Ali Alkan Esnaf’a Sahip Çıktı

Asayiş 06.04.2020 - 00:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2883+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Alkan Esnaf’a Sahip Çıktı

S.S Antalya Şoförler Otomobilciler ve Bilimum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Alkan Üye Esnaflarına sahip çıktı.
S.S Antalya Şoförler Otomobilciler ve Bilimum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Alkan Gün, paylaşma günüdür! Gün Birlik olma günüdür diyerek üyelerine yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi. Başkan Alkan, “Sevgili esnaf kardeşim; Dünyada ve ülkemizde baş gösteren Covid-19 virüs salgını sebebi ile alınan tedbirler kapsamında kepenk kapatmak zorunda kalan esnaf kardeşim. An itibariyle ekonomik yetersizliği çeken, evinde sıcak aşı-ocağı kaynamayan Gönültaşlarım. Bizimle irtibata geçtiğiniz takdirde ekmeğimizi, aşımızı bölüşmeye hazırız. Sizler ve çocuklarınız aç kalmasın, aç yatmasın. Sofralarımızda bir tabak da sizlerin olsun. Bu zor günleri hep birlikte kardeş kardeşe, omuz omuza, atlatacağız inşallah! Sevdikleriniz için sizler “Evde Kalın” Biz; “S.S Antalya Şoförler Otomobilciler ve Bilimum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi” Ailesi olarak yanınızda olacağız... Olmaya da devam edeceğiz. Gün, paylaşma günüdür!“Gün Birlik olma günüdür” dedi.
S.S Antalya Şoförler Otomobilciler ve Bilimum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Alkan Üye Esnaflarına sahip çıktı.

S.S Antalya Şoförler Otomobilciler ve Bilimum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Alkan Gün, paylaşma günüdür! Gün Birlik olma günüdür diyerek üyelerine yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi.

Başkan Alkan, “Sevgili esnaf kardeşim;

Dünyada ve ülkemizde baş gösteren Covid-19 virüs salgını sebebi ile alınan tedbirler kapsamında kepenk kapatmak zorunda kalan esnaf kardeşim.

An itibariyle ekonomik yetersizliği çeken, evinde sıcak aşı-ocağı kaynamayan Gönültaşlarım.

Bizimle irtibata geçtiğiniz takdirde ekmeğimizi, aşımızı bölüşmeye hazırız.
Sizler ve çocuklarınız aç kalmasın, aç yatmasın.
Sofralarımızda bir tabak da sizlerin olsun.
Bu zor günleri hep birlikte kardeş kardeşe, omuz omuza, atlatacağız inşallah!
Sevdikleriniz için sizler “Evde Kalın”
Biz;
“S.S Antalya Şoförler Otomobilciler ve Bilimum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi” Ailesi olarak yanınızda olacağız...

Olmaya da devam edeceğiz.

Gün, paylaşma günüdür!“Gün Birlik olma günüdür” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.