Mehmet Ali ve Hilal Oktay Başaslan Çifti Hayatlarını Birleştirdi

Magazin 29.06.2019 - 00:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3217+ kez okundu.
 

Mehmet Ali ve Hilal Oktay Başaslan Çifti Hayatlarını Birleştirdi

Antalya’nın tanınmış avukatlarından Mehmet Ali Başaslan, Hilal Oktay ile Adonis otelde yapılan muhteşem düğüne evlendi.
ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE DÜĞÜN PASTASINI KESTİLER Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti düğün salonuna alkışlar eşliğinde girdi ve alkışlar eşliğinde düğün pastasını kestiler. Genç çiftin ilk danslarını yapmasının ardından takı merasimine geçildi.  Genç evliler Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti ’nin Nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı Düğün törenine iş ve siyaset dünyasından birçok davetli katıldı GENÇ ÇİFT DOYASIYA EĞLENDİ Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti takı merasiminin ardından arkadaşları akrabaları ve davetliler ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde  çeşitli oyunlar  oynayıp, halaylar çekip, gönüllerince doyasıya  eğlendiler. Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti düğün sonunda düğüne katılan herkese mutlu günlerinde yanlarında olan ve olamayan herkese teşekkür ettiler.
Antalya’nın tanınmış avukatlarından Mehmet Ali Başaslan, Hilal Oktay ile Adonis otelde yapılan muhteşem düğüne evlendi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE DÜĞÜN PASTASINI KESTİLER

Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti düğün salonuna alkışlar eşliğinde girdi ve alkışlar eşliğinde düğün pastasını kestiler. Genç çiftin ilk danslarını yapmasının ardından takı merasimine geçildi.  Genç evliler Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti ’nin Nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı Düğün törenine iş ve siyaset dünyasından birçok davetli katıldı

GENÇ ÇİFT DOYASIYA EĞLENDİ

Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti takı merasiminin ardından arkadaşları akrabaları ve davetliler ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde  çeşitli oyunlar  oynayıp, halaylar çekip, gönüllerince doyasıya  eğlendiler. Mehmet Ali ve Hilal Oktay çifti düğün sonunda düğüne katılan herkese mutlu günlerinde yanlarında olan ve olamayan herkese teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.